Не знам само на мен ли ми е било интересно кои са героите на кориците или доста от вас са се питали същото. След като прочетох всички книги, си позволих да задам този въпрос на Ибис.
Внимание: Текстът съдържа немаркирани спойлери. За непрочелите 6-та книга, не препоръчвам да гледате информацията за 5-та и 6-та книга. Четенето е на ваша отговорност.
Под всяка корица ще видите името на изобразения персонаж.
" Merry: Прочетох преди 2 дни последната книга от Академията. Беше много добра, макар че 2-3 неща не ми харесаха, но това вече би интересувало авторката, а не вас. Но много се чудих за нещо и искам да ви попитам. Ясно ми е, че на първата корица трябва да е Роуз (макар, че момичето можеше и да е хубаво, защото това не е), ясно ми е също, че на 4-та книга на корицата трябва да е Дмитрий.
За 6-та си мисля дали това трябва да е Джил, защото всичко би се променило, ако се намери последният наследник на фамилията Драгомир, та всичко се върти именно около това.
Бихте ли казали на всяка една корица кои трябва да са хората? Особено ми е любопитно за 2, 3 и 5. Най-много ми харесват кориците на 4, 5 и 6. Но не знам дали съм права за 4 и 6.
Издателство Ибис: Идеята на нашия художник за персонажите на кориците е следната:
1 - Роуз
2 и 3 - Лиса
4 - Дмитрий
5 - Таша
6 - Джил
Merry: Ха, не бих се сетила, че трябва да е Таша... Мерси за отговора "
Последната промяна е направена от Merry на Нед 20 Фев - 14:25; мнението е било променяно общо 1 път
Разговорът между мен и Ибис можете да видите след кориците.
Роуз Хатауей
Лиса Драгомир
Лиса Драгомир и Дмитрий Беликов
Дмитрий Беликов ( :heart2: )
Таша Озера
Джил Мастрано
Роуз Хатауей
Лиса Драгомир
Лиса Драгомир и Дмитрий Беликов
Дмитрий Беликов ( :heart2: )
Таша Озера
Джил Мастрано
" Merry: Прочетох преди 2 дни последната книга от Академията. Беше много добра, макар че 2-3 неща не ми харесаха, но това вече би интересувало авторката, а не вас. Но много се чудих за нещо и искам да ви попитам. Ясно ми е, че на първата корица трябва да е Роуз (макар, че момичето можеше и да е хубаво, защото това не е), ясно ми е също, че на 4-та книга на корицата трябва да е Дмитрий.
За 6-та си мисля дали това трябва да е Джил, защото всичко би се променило, ако се намери последният наследник на фамилията Драгомир, та всичко се върти именно около това.
Бихте ли казали на всяка една корица кои трябва да са хората? Особено ми е любопитно за 2, 3 и 5. Най-много ми харесват кориците на 4, 5 и 6. Но не знам дали съм права за 4 и 6.
Издателство Ибис: Идеята на нашия художник за персонажите на кориците е следната:
1 - Роуз
2 и 3 - Лиса
4 - Дмитрий
5 - Таша
6 - Джил
Merry: Ха, не бих се сетила, че трябва да е Таша... Мерси за отговора "
Последната промяна е направена от Merry на Нед 20 Фев - 14:25; мнението е било променяно общо 1 път