Spider's Bite/ Ухапването на паяка
(The first book in the Elemental Assassin series)
(2010)
A novel by
Jennifer Estep
– първата книга от поредицата Първичен убиец
Моето име е Джин, и аз убивам хора.
Наричат ме Паяка. Аз съм най – страшния убиец на юг – когато не съм заета в Порк Пит, готвеща най- добрата скара в Ашланд. Като владетел на елемента камък, мога да чуя всичко, като се почне от шепотите на чакъла под краката ми, до вибрациите на внушителните планини Апалачи над мен. Моят лед, за който магията също така е от полза, прави редки ножове. Но не използвам силите си на работа, освен ако наистина не се налага. Наречете го професионална гордост.
Сега когато безмилостен владетел на елемента Въздух, ми стана двойник уби треньора ми, аз съм навън за отмъщение. И премахвам всичко, което застане на пътя ми – добро или лошо. Може да изглеждам готина, но съм все още съм една от лошите. Което е причината, поради която съм в беда, откакто непреодолимо твърдия следовател Донован Кейн се съгласи да ми помогне. Последното нещо, което този безсърдечен убиец би искал, е, когато се бия с магия, много по мощна от моята собствена, е сексапилно разсейване... имайки предвид, че Донован ме иска мъртва толкова сирно, колкото и врага.
Enlarge this image
Превод: Lora11
Редакция: Gifted69
Последната промяна е направена от Lora11 на Вто 15 Мар - 17:45; мнението е било променяно общо 2 пъти