Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Какви книги предпочитате за вампири или върколаци?
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
Не съм чел книги за върколаци :/ Ама вампирските са си интересни и то доста. Но според мен вампирщината е само за окраса - ситуациите и изживяванията са близки до тези в реалния живот (:
И двете, макар вампири да обичам, откакто бях на 5-6 :
______________________________ ... Очите му все още бяха прекрасни, все още бяха човешки, но в тях сега имаше знание, нарастваща тъмнина. Секс, поради липса на по-точна дума, но този израз в мъжките очи е прекалено първобитен, за да го има в речника... Това е тъмнината, която всички ние пазим вътре в нас, надничаща навън. Тази част от нас, която сме хванали в капана на своите сънища и отричаме на светло.. _______________
доскоро бих казала само вампири,но от както започнах поредицата за Тъмните пазители бих казала че и двата вида са готини
______________________________ "Целувката в която няма любов е престъпление,а всяко престъпление носи след себе си нещастие или за сърцето,или за душата"
Чела съм основно книги за вампири или такива, в които присъстват и вампири, и върколаци. Все ми е тая, зависи от книгата. Всъщност може би предпочитам вампирите... =D
И двата типа съм ги чела, но Божествени и Прокълнати ви я препоръчвам на всички :))
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
И двете. Но съм забелязала, че се получава най-готино когато вампирите са на преден план, а върколаците са в "поддържаща роля" : (Примерно - Анита Блейк)