В момента чета "Анита Блейк" книга 9...А случайно някой да е чел поредицата " Владетели на Подземния свят" (май така се превежда). Това е резюме на 1 книга ,поне доколкото разбрах:
Най - тъмния огънГерион е пазителя на Ада, повече чудовище отколкото човек. Каденс е богинята на Подтисничеството, повече ангел отколкото жена. Заедно те ще ще се изправят в пред орда от Повелители Висши Демони - и да открия страст като никоя друга. Каданс, богиня на Подтисничеството, е принудена да наблюдава Вратите на Ада, като осигурява те никога да не паднат. Герион "чудовището" трябва да пази Ада, за да не може отмъстителните демони да навлязат живия свят. Двамата работели рамо до рамо много години, никога не разменяйки и дума. Но когато демоните започват да създават проблеми, дали Каданс и Герион ще успеят да победят надигащото се зло или ще преживеят неизбежното падение.
Изглежда ми интересна и реших да попитам...не съм разглеждала обстойно целия сайт и се извинявам,ако я има,а аз не съм разбрала...но търсачката не откри нищо наподобяващо това.Ако някой знае къде мога да я намеря на български ще му бъда много благодарна ^^