BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGWorldВход

descriptionТърся книга... EmptyТърся книга...

more_horiz
Здравейте.
Преди време около 30 години четох една книга . Не можах да я дочета защото последните страници липсваха. Сещам се само за историята нито знам загравие нито издателство нито автор. Ако няко може по описание да се сети ще е чудесно. Ето и това коието си спомням от книгата:

В книгата се разказва за група учени и военни които отиват в миналото и се бият с друга група хора която също е дошла от настоящето. Групата хора е оставила в миналото пластмаси и автомобили които са намерени в настоящето от друга група хора , което разбират че има пътуване във времето. Също така в миналото освен пластмаса и автомобили , бяха пренесени и самолети. Също така средиземно море още не се е свързало с атлантическия океан, но при един конфлик е разбита бариерата между морето и океана и средиземно море почва да се пълнис вода от атлантическия океан. Имаше и нещо свързано с петрол, май искаха в миналото да направят петролопровод от Арабския полуостров към Европа.

descriptionТърся книга... EmptyRe: Търся книга...

more_horiz
space1 написа:
Здравейте.
Преди време около 30 години четох една книга . Не можах да я дочета защото последните страници липсваха. Сещам се само за историята нито знам загравие нито издателство нито автор. Ако няко може по описание да се сети ще е чудесно. Ето и това коието си спомням от книгата:

В книгата се разказва за група учени и военни които отиват в миналото и се бият с друга група хора която също е дошла от настоящето. Групата хора е оставила в миналото пластмаси и автомобили които са намерени в настоящето от друга група хора , което разбират че има пътуване във времето. Също така в миналото освен пластмаса и автомобили , бяха пренесени и самолети. Също така средиземно море още не се е свързало с атлантическия океан, но при един конфлик е разбита бариерата между морето и океана и средиземно море почва да се пълнис вода от атлантическия океан. Имаше и нещо свързано с петрол, май искаха в миналото да направят петролопровод от Арабския полуостров към Европа.

Може би е "Фатален срок" на Майкъл Крайтън?! Нещо ми напомня, но не съм сигурна. Отдавна съм я чела.😊

more_horiz
Проверете Волфганг Йешке "Последният ден на сътворението" !

more_horiz
Това е - Волфганг Йешке "Последният ден на сътворението"
Благодаря.

more_horiz
Твоя Вина Търся книга... 1f601 Търся книга... 1f600

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
power_settings_newLogin to reply