First topic message reminder :
И аз се нареждам за Поредицата Похот @dampir
И аз се нареждам за Поредицата Похот @dampir
Margi73 написа:Здравейте момичета, търся книгите “Неуместно” на Ви Кийланд, “Предизвикателство” и “ Ефектът Греъм” на Ел Кенеди. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати на mare7373@gmail.com.
Благодаря
Margi73 написа:Здравейте момичета, търся книгите “Неуместно” на Ви Кийланд, “Предизвикателство” и “ Ефектът Греъм” на Ел Кенеди. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати на mare7373@gmail.com.
Благодаря
Gal4eto написа:Margi73 написа:Здравейте момичета, търся книгите “Неуместно” на Ви Кийланд, “Предизвикателство” и “ Ефектът Греъм” на Ел Кенеди. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати на mare7373@gmail.com.
Благодаря
Здравейте! Ако може и за мен
stoqn_7@abv.bg
Благодаря предварително!
FoxyYo написа:Здравейте,може ли някой да ми изпрати всички книги на Гайсингер,които една дама от форума ги превежда?Благодаря Ви предварително
yoannamariq @ abv .bg
Jivkovaani написа:Получихте ли някоя от най-търсените книги тази седмица?
Jivkovaani написа:Получихте ли някоя от най-търсените книги тази седмица?
FoxyYo написа:Jivkovaani написа:Получихте ли някоя от най-търсените книги тази седмица?
Все още не.Не знам дали изобщо някой преглежда тази тема….
Дори Димитрова написа:FoxyYo написа:Jivkovaani написа:Получихте ли някоя от най-търсените книги тази седмица?
Все още не.Не знам дали изобщо някой преглежда тази тема….
Здравейте.
Темата се преглежда ,но не е нужно всички да пишем,че ги нямаме
Ако някой има дадената книга,се изпраща.
В случай на книги,който не са фнн преводи,нови,пуснати сега по книжарниците,нямат Ел вариант,няма как да се търсят тук .
Относно част от преводите,няколко от преводачите,не желаят,ние читателите да ги споделяме,а лично те,ако са преценили ги изпращат на лично.
Колкото до форума,смея да твърдя,че е най добрият.