This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Търся книгата...
+161
KNikolova
Gergana Vasileva
Мая Милева
deniza_et2
vixen
Kirilovakirilka
Radoslava75
Дияна В.
desicobra
Katia22
wake_ivi
Mi6i80
Пепа Енева
crazytedi
Jivkovaani
Margi73
Alexandrina12
radinna
mgm_mixed
Veni D
svetlaivelinova
4umydear
Asusena
Славяна
Тук
galina_shikova
snow222
V_S_Ivan
лилиясм
Helene
Ani83
silviq.georgieva
Gal4eto
Peiv7500
ioanag
jeronimo_t
Julia0
Thristova84
Венета
venelinast
FoxyYo
elito0074@abv.bg
Naska8222
Dessy-ta
Monika92
svetla199
Лина04
nimfa87
SG
Дори Димитрова
gergana666
tany_ty
janeta29
kremenapaloma424
Stella7401
mani240222
gaaleetoo
harli75
Elissssaaa
karena68
reneta2005
maria_kolleva
svet_pet
petja05@googlemail.com
Decu_d
ivanova_ilieva
V.Xristova
mega70
maria.g.a
jamalka
Boriana29
snejana_78
eleonora711025
reni1520
eidinSTILI
VasiRu
Svetleto
Tedi25k
gorosil
Eva83
agiva123
esimeonova54
venera-88
Dare
Галя Ангелова
zeratulka1
Yoni
Solaris
teodora1234
Radostina_98
radevam
selisi
НадяАладжова
dayanapetkova4
BookLover2000
ianadeleva
Бетиbet
mirela.iliyanova
mertrifonova
Lidiq8612
zaek3290
imonti
Svetlana87
svetla911
SuzanaTsekova3278
hexe_st
Петя Иванова Кацарова
nadyapetkova
su_86
didinceto666
RadLuch
angelovaaa
Freedom90
chervenata
Randi
waternimph
pantofka
betiremi
MartinaMiteva
ivaivanova
neviradeva
Pemidi
mikisteli
Mariqna
boreto
dea2014
marielad
charade
За Правдата
Диди
lioni_86
djavka
Dineva238
Elena72
bombolinka
nikova_yo
dampir7
PrincesSs
Ваня91
svetletost
Hurry25
bubeto_09
Nikolova7
Меденка
Ianki
veni_sasi
gerganasto
etoceva
stelatumbeva
Galina86
Velina81
neligg
tedka89
tsveti7842
Lilian
sharky77
isim
Paunova
ElZet
165 posters
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси
Страница 4 от 40
Страница 4 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Търся книгата...
First topic message reminder :
И аз се нареждам за Поредицата Похот @dampir
И аз се нареждам за Поредицата Похот @dampir
elito0074@abv.bg- Читател
- Брой мнения : 29
Kirilovakirilka, Славяна and Nat харесват това мнение
Re: Търся книгата...
@ Decu_d и аз се нареждам за книгата за Сиби! Благодаря предварително! Velina_gogo@abv.bg
Velina81- Читател
- Брой мнения : 19
@Decu_d и аз се нареждам за книгата за Сиби! Благодаря предварително! Velina_gogo@abv.bg
Velina81- Читател
- Брой мнения : 19
Decu_d написа:Здравейте, ако някой вече е преследвал Аделайн и би искал да опознае и Сиби като мен и няма търпение да дочака, нека да сподели...
Излишно е да казвам да не се разпространява и т.н.т.
И тъй като много ми хареса идеята на @marielad и аз мисля да направя като нея
Дано да ви хареса...иначе мисля да се захвана и с Аделайн 2, но не мога да кажа кога ще е готова
Здравейте, може ли и на мен да изпратите книжките - elisa23@abv.bg
Благодаря, предварително!
Само и единствено за личен прочит!
Elissssaaa- Пристрастен
- Чете : постоянно
Брой мнения : 297
Местожителство : София
Славяна харесва това мнение
Може ли @dampir7 да ми пратите поредицата Жажда slavqnaivanova07@gmail.com
Славяна- Читател
Брой мнения : 44
Местожителство : Стара Загора
@Decu_d може ли и на мен rafii@abv.bg. Благодаря !
Galina86- Въздухар
- Брой мнения : 7
Може ли и за мен книгата?aniemikoko написа:vixen написа:dampir7 написа:Еми да я пускам първа книга. За другите книги ще ви помоля след като публикувам тогава да ме тагвате..;))))
Така тази поредица ми е много любима. Заедно със "Счупено наследство". Ще ви запозная с творчеството на една авторка, която си открих и много харесах. Надявам се и на вас ще ви допадне. Който желае знае може да ме тагне вече или на лично..;)) Благодаря! И ще очаквам обратна връзка как сте я възприели..;)))
Кармен Росалес - Жажда - Плячката # 1
# Dark, Romance,College,Suspense,Contemporary,New Adult
First published October 28, 2022
Личен Прочит!
Анотация
Дрейвин взима без последици.
Той е грешник и никога светец.
Думите му са пълни с похот. Докосването му... е греховно.
Това си шепнат момичетата след една нощ с него. Той дори има драскотини, за да го докаже.
Той е силен, опасен и никога не се отказва от предизвикателство.
Пешката ли? Новото момиче.
Той усеща невинната ѝ природа като пираня, която усеща кръв и няма да се задоволи докато не я вкуси.
Проблемът? Той не е единственият, който я иска.
В елитен католически университет, изпълнен с лъжи, похот, измама и предателство, Джиа се превръща в пешка в игра на сексуално съблазняване. Тя осъзнава, че няма никого на когото може да се довери. Всичко е лъжа в църква, пълна с грешници.
Дрейвин обаче знае точно какво иска и няма да спре, докато тя не стане само негова.
Ще може ли и на мен да я изпратите mila_lazova@abv.bg.Благодаря ви предварително!
Може ли и за мен книгата?
ani_draguleva@abv.bg
ianadeleva@abv.bg
ianadeleva- Активен
- Чете : Любовни романи
Брой мнения : 165
Местожителство : София
aniemikoko написа:НадяАладжова написа:mgm_mixed написа:Здравейте. Не знам към кого от преводачите да се обърна и затова пиша тук. В стари теми, видях че има доста желаещи за поредица "Черните рицари" на Джули Ан Уокър. Моля, ако е на някой от преводачите тук да ми я прати- не съм чела нищо от тази авторка, а по желаещите тази поредица ми изглежда, че е добра.
Благодаря.
mgm_mixed@abv.bg
Имаш поща ))
Може ли и на мен да ги пратите моля?
Благодаря предварително!
ani_draguleva@abv.bg
Ще помоля, ако някой има поредицата "Черните рицари" на Джули Ан Уокър и на мен да прати.
Благодаря предварително!
deniza_et2@abv.bg
Последната промяна е направена от deniza_et2 на Сря 5 Юни - 14:39; мнението е било променяно общо 3 пъти
deniza_et2- Читател
- Брой мнения : 45
Здравейте момичета, търся книги от авторката Р. К. Лили, имам книгите от поредицата Up in the air, качена в Рулит, но ако някой има още нещо от нея, ще съм много благодарна да ми изпрати.
mare7373@gmail.com
Хубав ден
mare7373@gmail.com
Хубав ден
Margi73- Редовен
- Брой мнения : 67
Питането ми е свързано с книгите за Аделайн. Провилно ли съм разбрала, че е хубаво да се прочете първо „Сатанинска афера“ и след това Двулогията за Аделайн. Първата e “ Преследването на Аделайн”,а втората e “ Пленяването на Аделайн” (не съм сигурна също дали точно това са заглавията на книгите )?
deniza_et2- Читател
- Брой мнения : 45
Аз също искам да помоля за информация, ако някой има, в какъв ред и колко са книгите свързани с поредицата аделайн, както и имат ли Ел. Вариант превод. Съответно има ли книги за второстепенните герои?
В бг мама попитах за наличие конкретно на
" преследването на аделайн", но ми отговориха, че щяла да излиза на 05.06, тоест няма и Ел. Вариант.
Благодаря.
В бг мама попитах за наличие конкретно на
" преследването на аделайн", но ми отговориха, че щяла да излиза на 05.06, тоест няма и Ел. Вариант.
Благодаря.
mgm_mixed- Редовен
- Чете : Книги
deniza_et2 написа:Питането ми е свързано с книгите за Аделайн. Провилно ли съм разбрала, че е хубаво да се прочете първо „Сатанинска афера“ и след това Двулогията за Аделайн. Първата e “ Преследването на Аделайн”,а втората e “ Пленяването на Аделайн” (не съм сигурна също дали точно това са заглавията на книгите )?
Сатанинска афера е новела и може да се прочете отделно. Сиби има един епизод в Преследването на Аделайн и там е разказан от името на Зейд, а тук е нейната история
Decu_d- Активен
Брой мнения : 164
deniza_et2 написа:Питането ми е свързано с книгите за Аделайн. Провилно ли съм разбрала, че е хубаво да се прочете първо „Сатанинска афера“ и след това Двулогията за Аделайн. Първата e “ Преследването на Аделайн”,а втората e “ Пленяването на Аделайн” (не съм сигурна също дали точно това са заглавията на книгите )?
Сатанинска афера е новела и може да се прочете отделно. Сиби има един епизод в Преследването на Аделайн и там е разказан от името на Зейд, а тук е нейната история
Decu_d- Активен
ElZet харесва това мнение
Да книгите са две за Аделайн и за сега с една новела - тази за Сиби
Авторката мисли да я развие евентуално в нейна книга ( за Сиби според отговор на запитване към нея), но за сега са само тези
Decu_d- Активен
Привет! Във връзка с цялата суматоха около книгите за Аделайн, моят съвет е да свикнете да ползвате специализираната платформа за книги Goodreads, където са представени авторите с книгите им, подредени по поредици, с коментари към всяка и възможност да се задават въпроси директно към писателите, има възможност да си отбелязвате кои книги искате да прочетете, кои сте прочели, да следите приятели те си там и т.н. Представена е пълната информация - издания, дата на издаване, страници, версии, рейтинг, брой гласували, класации, препоръки, също и предстоящи книги с дати, ако авторите си ги попълват. Много е полезно и може да се ползва за инфо и без регистриран акаунт. В случая ето я конкретната информация за поредицата за Аделайн, която всъщност се казва "Котка и мишка" (Cat and Mouse). На българския пазар официалната премиера на първата част е на 05.06.2024 г. от Сиела, електронен вариант обикновено правят по-късно. Втората част със сигурност също ще бъде издадена, защото поредицата е хитова и печеливша. Заглавието на първата част на български е "Преследването на Аделайн", втората част на английски е много подобна на първата, с една малка разлика, буквално една буква, което звучи по-скоро като Ловът на Аделайн, но не знам от Сиела как ще предпочетат да го преведат. За допълнително инфо също можете да посещавате официалните сайтове на авторите, там пък е най-достоверната информация.
https://www.goodreads.com/series/330263-cat-and-mouse
https://www.goodreads.com/series/330263-cat-and-mouse
marielad- Активен
ElZet, Elissssaaa, НадяАладжова, venelinast, Диди, bubeto_09, Yordanova and харесват това мнение
Goodreads е топ...от доста време го ползвам
elito0074@abv.bg- Читател
- Брой мнения : 29
Славяна харесва това мнение
@Decu_d Здравейте може ли и за мен книгите за Сиби благодаря Ви предварително
vesencetooo89@gmail.com
vesencetooo89@gmail.com
PrincesSs- Читател
Здравейте!
Искам да попитам за книгата "Любов от първия скандал" на Меган Куин. Първата ми хареса изключително много, смях се до сълзи! Затова се надявах да има превод и на втората книга. Ако някой я има ще съм много благодарна да я сподели.
urumova.d@abv.bg
Благодаря!
Искам да попитам за книгата "Любов от първия скандал" на Меган Куин. Първата ми хареса изключително много, смях се до сълзи! Затова се надявах да има превод и на втората книга. Ако някой я има ще съм много благодарна да я сподели.
urumova.d@abv.bg
Благодаря!
Карма- Напредващ
- Брой мнения : 95
Kondita, Naska8222 and mgm_mixed харесват това мнение
Здравейте! Може ли и на мен да пратите Сиби. Благодаря предварително!
dayanapetkova7@gmail.com
dayanapetkova7@gmail.com
dayanapetkova4- Въздухар
- Брой мнения : 9
Здравейте, може ли и на мен да изпратите Саби? stelityy_bs@abv.bg
Благодаря!
Благодаря!
stelatumbeva- Читател
- Брой мнения : 12
Страница 4 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси