First topic message reminder :
И аз се нареждам за Поредицата Похот @dampir
И аз се нареждам за Поредицата Похот @dampir
Decu_d написа:Здравейте, ако някой вече е преследвал Аделайн и би искал да опознае и Сиби като мен и няма търпение да дочака, нека да сподели...
Излишно е да казвам да не се разпространява и т.н.т.
И тъй като много ми хареса идеята на @marielad и аз мисля да направя като нея
Дано да ви хареса...иначе мисля да се захвана и с Аделайн 2, но не мога да кажа кога ще е готова
bubeto_09 написа:Decu_d написа:Здравейте, ако някой вече е преследвал Аделайн и би искал да опознае и Сиби като мен и няма търпение да дочака, нека да сподели...
Дано да ви хареса...иначе мисля да се захвана и с Аделайн 2, но не мога да кажа кога ще е готова
Здравей,
Страхотна си!Много Благодаря за положения труд, но защо ще си губиш времето да превеждаш 700 страници за 2та книга, която скоро ще се пусне от издателство. Не виждам смисъл. Реално по-добре звучи да се направи "Where's Molly", тъй като не мисля, че издателството ще я пуснат. Пък и "Does It Hurt?" също е популярна и има добри отзиви из нета. Само казвам
Благодаря отново!
Decu_d написа:bubeto_09 написа:Decu_d написа:Здравейте, ако някой вече е преследвал Аделайн и би искал да опознае и Сиби като мен и няма търпение да дочака, нека да сподели...
Здравей,
Страхотна си!Много Благодаря за положения труд, но защо ще си губиш времето да превеждаш 700 страници за 2та книга, която скоро ще се пусне от издателство. Не виждам смисъл. Реално по-добре звучи да се направи "Where's Molly", тъй като не мисля, че издателството ще я пуснат. Пък и "Does It Hurt?" също е популярна и има добри отзиви из нета. Само казвам
Благодаря отново!
Въпросът е кога ще я издадат аз както много често правя не видях, че е двулогия и си я поръчах пре-ордър
ИИИ изненадаа.. много ме е яд да започна книга, която не мога да завърша дори и да не е на 100% моята книга
Та така и с Аделайт
Decu_d написа:Здравейте, ако някой вече е преследвал Аделайн и би искал да опознае и Сиби като мен и няма търпение да дочака, нека да сподели...