This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Търся книгата...
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси
Страница 34 от 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Търся книгата...
Привет дами!
Дали някой има книгите от поредицата Плаж Розмари на Аби Глайнс, след третата книга.
Ако някой ги има би ли ги споделил.gerganastoqnova@abv.bg
Благодаря предварително!
gerganasto- VIP
- Брой мнения : 12082
Местожителство : Казанлък
tucipaneva6, mirela.iliyanova and Naska8222 харесват това мнение
Re: Търся книгата...
reneta2005 написа:maria.g.a написа:yulia.tacheva написа:Може ли и на мен да я изпратите - Фелиша Кингсли - Първо правило не се влюбвай. Все още не ми дава да отговарям на коментарите. Благодаря предварително - yulia.tacheva@gmail.com
Здравейте, може ли и на мен да я изпратите.
Благодаря Ви!
maria.gencheva.atanasova@gmail.com
Имате поща
Благодаря Ви!
maria.g.a- Напредващ
- Брой мнения : 121
reneta2005 харесва това мнение
pavlina27 написа:Някой има ли цялата поредица "Породите" на Лора Лей? Намирам само до 10-та.
В моята библиотека има от 1-ва до 11-та и 19-та книга. От там съм ги чела. Другите книги не съм ги срещала на БГ.
Мария06- Активен
- Брой мнения : 242
Мария06 and pavlina27 харесват това мнение
maria.g.a написа:yulia.tacheva написа:Може ли и на мен да я изпратите - Фелиша Кингсли - Първо правило не се влюбвай. Все още не ми дава да отговарям на коментарите. Благодаря предварително - yulia.tacheva@gmail.com
Благодаря Ви!
Здравейте!
Може ли и на мен да я изпратите ?
nadyapetkova@abv.bg
nadyapetkova- Редовен
- Брой мнения : 67
nadyapetkova написа:maria.g.a написа:yulia.tacheva написа:Може ли и на мен да я изпратите - Фелиша Кингсли - Първо правило не се влюбвай. Все още не ми дава да отговарям на коментарите. Благодаря предварително - yulia.tacheva@gmail.com
Благодаря Ви!
Здравейте!
Може ли и на мен да я изпратите ?
nadyapetkova@abv.bg
Имате поща
charade- Пристрастен
- Брой мнения : 392
Дори Димитрова- VIP
- Чете : Любовни романи
Брой мнения : 2746
Местожителство : България
boreto, Петя Иванова Кацарова, reneta2005 and yulia.tacheva харесват това мнение
„Тъмен ангел“, книга 1 от поредица „Безмилостен Лондон“
Сейди Кинкейд
Фен превод
Анотация
Тя ме нарича свой ангел. Но нещата, които бих искал да й направя, ме карат да се чувствам като дявол.
Саманта
Никога не трябваше да се влюбвам в Габриел Съливан. Той винаги е бил забранен по повече от един начини.
И все пак, въпреки всички причини, поради които трябва да сме разделени, има една, която продължава да ме привлича към него.
И всеки откраднат поглед, всяка усмивка, всяко докосване с върха на пръстите му само ме карат да го желая още повече.
Върнах се у дома, за да започна отначало и да избягам от живота, който вече не можех да понасям. Но старият ми живот и човекът, който го превърна в ад, не искат да ме пуснат.
Габриел
Трябва да стоя далеч от Саманта Донован. Тя вече е наранена твърде много и заслужава по-добър мъж от мен. Проблемът е, че винаги съм бил мъж, който взема каквото иска, а аз искам нея.
Стигнах до върха на моята игра, като бях безмилостен и пресметлив. Човек, който няма какво да губи може да действа без последствия.
Но защо да оцелявам в мрачния свят, в който живея, когато мога просто да получа всичко, което някога съм искал?
https://dox.abv.bg/download?id=46d560f78d# -> линк за сваляне
wake_ivi- Активен
Местожителство : Велико Търново
Ab1225, iojeni83, gerganasto, cveti11, villlig, genieg, boreto and харесват това мнение
Дори Димитрова- VIP
gerganasto, villlig, Диди, Тук, charade, reneta2005, hrisi77 and харесват това мнение
villlig- VIP
Дори Димитрова and wake_ivi харесват това мнение
Здравейте, много благодаря за труда. Мога ли да помоля да ми я изпратите, не мога да я сваля.wake_ivi написа:
Сейди Кинкейд
Фен превод
Анотация
Тя ме нарича свой ангел. Но нещата, които бих искал да й направя, ме карат да се чувствам като дявол.
Саманта
Никога не трябваше да се влюбвам в Габриел Съливан. Той винаги е бил забранен по повече от един начини.
И все пак, въпреки всички причини, поради които трябва да сме разделени, има една, която продължава да ме привлича към него.
И всеки откраднат поглед, всяка усмивка, всяко докосване с върха на пръстите му само ме карат да го желая още повече.
Върнах се у дома, за да започна отначало и да избягам от живота, който вече не можех да понасям. Но старият ми живот и човекът, който го превърна в ад, не искат да ме пуснат.
Габриел
Трябва да стоя далеч от Саманта Донован. Тя вече е наранена твърде много и заслужава по-добър мъж от мен. Проблемът е, че винаги съм бил мъж, който взема каквото иска, а аз искам нея.
Стигнах до върха на моята игра, като бях безмилостен и пресметлив. Човек, който няма какво да губи може да действа без последствия.
Но защо да оцелявам в мрачния свят, в който живея, когато мога просто да получа всичко, което някога съм искал?
maria.g.a- Напредващ
- Брой мнения : 121
Ab1225, wake_ivi and Naska8222 харесват това мнение
Naska8222- Активен
- Чете : Книги
Местожителство : Асеновград
Radoslava75 харесва това мнение
Naska8222- Активен
- Чете : Книги
Местожителство : Асеновград
Мая Милева- Читател
Брой мнения : 49
Здр. Това са 3 и 4 кн. До колкото знам, не са издадени все още, но издателството предполагам ще ги издаде(все някога) за фен превод малко се съмнявам някой да ги почне.
Дори Димитрова- VIP
Naska8222 харесва това мнение
Radoslava75- PRO
Местожителство : Бургас
gerganasto, Дияна В. and Naska8222 харесват това мнение
wake_ivi написа:
Сейди Кинкейд
Фен превод
Анотация
Саманта
Габриел
Благодаря за превода!
Stella7401- Ветеран
- Брой мнения : 1352
tucipaneva6, villlig, Мария06 and wake_ivi харесват това мнение
Сейди Кинкейд?
Благодаря Ви!
Ab1225- Въздухар
- Брой мнения : 1
Ab1225 написа:Здравейте! Дали има превод на „Паднал ангел“, книга 2 от поредица „Безмилостен Лондон“
Сейди Кинкейд?
Благодаря Ви!
До няколко дни ще го пусна. Почти съм на финала.
wake_ivi- Активен
Местожителство : Велико Търново
Ab1225, gerganasto, villlig, Дияна В., spirito, Elena72, Диди and харесват това мнение
Никол Сноу
gaaleetoo- Активен
Брой мнения : 225
anitashkova83@gmail.com
Ani83- Читател
- Брой мнения : 28
Страница 34 от 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси