Привет дами!
Дали някой има книгите от поредицата Плаж Розмари на Аби Глайнс, след третата книга.
Ако някой ги има би ли ги споделил.gerganastoqnova@abv.bg
Благодаря предварително!
charade написа:wake_ivi написа:Здравейте, момичета
Предлагам ви фен превод на една нова книга. Поздрави и приятно четене!
„Дълг“ от Нина Дж. Джоунс – самостоятелен роман
Анотация:
Не знам какво си мислех, когато наех някой да ме нападне. Може би бях отегчена, или самотна, или имаше празнина толкова дълбоко в мен, че се нуждаех от нещо разтърсващо, за да я запълни.
Предполагаше се, че трябва да е безопасно. Едно вълнуващо преживяване. Начин да се преодолее монотонността на ежедневието. Само една илюзия за опасност, от която можех да се отдалеча веднага щом приключи.
Само, че не стана така. Защото бях в опасност много преди да го поканя в живота си.
Мисията ми е почти завършена. Бълбукащото отмъщение, което нагрява кръвта ми, най-накрая може да кипне.
Тя е последното парче от пъзела. След като я унищожа, всеки, който някога ме е наранил, ще е платил дълга си.
Трябваше да се случи бързо и лесно, но веднага щом я срещнах стана сложно.
Много сложно.
Предупреждение от автора: Моля, имайте предвид, че тази книга се занимава с някои трудни теми като насилване, оскърбление, злоупотреба с личността, включително подробни описания на някои сцени. Ако сте чувствителни към тези проблеми или ако те са отключващ фактор, това може да не е книгата за вас.
18+
Приятно четене!
https://dox.abv.bg/download?id=c413667a14# -> линк за сваляне
Супер си! Отново ни радваш с нова книга. Бъди винаги здрава и усмихната.
wake_ivi написа:Здравейте, момичета
Предлагам ви фен превод на една нова книга. Поздрави и приятно четене!
„Дълг“ от Нина Дж. Джоунс – самостоятелен роман
Анотация:
Не знам какво си мислех, когато наех някой да ме нападне. Може би бях отегчена, или самотна, или имаше празнина толкова дълбоко в мен, че се нуждаех от нещо разтърсващо, за да я запълни.
Предполагаше се, че трябва да е безопасно. Едно вълнуващо преживяване. Начин да се преодолее монотонността на ежедневието. Само една илюзия за опасност, от която можех да се отдалеча веднага щом приключи.
Само, че не стана така. Защото бях в опасност много преди да го поканя в живота си.
Мисията ми е почти завършена. Бълбукащото отмъщение, което нагрява кръвта ми, най-накрая може да кипне.
Тя е последното парче от пъзела. След като я унищожа, всеки, който някога ме е наранил, ще е платил дълга си.
Трябваше да се случи бързо и лесно, но веднага щом я срещнах стана сложно.
Много сложно.
Предупреждение от автора: Моля, имайте предвид, че тази книга се занимава с някои трудни теми като насилване, оскърбление, злоупотреба с личността, включително подробни описания на някои сцени. Ако сте чувствителни към тези проблеми или ако те са отключващ фактор, това може да не е книгата за вас.
18+
Приятно четене!
https://dox.abv.bg/download?id=c413667a14# -> линк за сваляне
ianadeleva написа:Здравейте, някой има ли тази книга, има я в rolit.mi но след изтеглянето не се отваря моя ако някой я има да ми я изпрати
ianadeleva@abv.bg
Благодаря
https://i.servimg.com/u/f71/20/36/36/17/screen14.jpg
DNikolova написа:ianadeleva написа:Здравейте, някой има ли тази книга, има я в rolit.mi но след изтеглянето не се отваря моя ако някой я има да ми я изпрати
ianadeleva@abv.bg
Благодаря
https://i.servimg.com/u/f71/20/36/36/17/screen14.jpg
Имате поща
wake_ivi написа:И аз благодаря за милите думи момичета! Много ще се радвам на обратна връзка за книгата на Нина Дж.Джоунс. Избрах я на база оценки и коментари от Goodreads, но ми се иска да събера мнения дали се харесва и тук за евентуални бъдещи преводи. Можете да ми пишете съобщение тук във форума или на wake_ivi@abv.bg
Благодаря
6tily написа:wake_ivi написа:И аз благодаря за милите думи момичета! Много ще се радвам на обратна връзка за книгата на Нина Дж.Джоунс. Избрах я на база оценки и коментари от Goodreads, но ми се иска да събера мнения дали се харесва и тук за евентуални бъдещи преводи. Можете да ми пишете съобщение тук във форума или на wake_ivi@abv.bg
Благодаря
hmarconi написа:Здравейте, може ли да ми изпратите Чудовище на Харлоу Грейс..понеже изтеглих файла от линка, който е даден, но не ми го отваря.Благодаря предварително, мейла ми е hrisiikiko@abv.bg. Хубав ден пожелавам
maria.g.a написа:Здравейте, отново да попитам за " Секс, а не любов" на Ви Кийланд.
Ще съм благодарна!
maria.gencheva.atanasova@gmail.com
wake_ivi написа:И аз благодаря за милите думи момичета! Много ще се радвам на обратна връзка за книгата на Нина Дж.Джоунс. Избрах я на база оценки и коментари от Goodreads, но ми се иска да събера мнения дали се харесва и тук за евентуални бъдещи преводи. Можете да ми пишете съобщение тук във форума или на wake_ivi@abv.bg
Благодаря
Naska8222 написа:Търся на Бет Кери "Афера"
Drin написа:Здравейте, може ли и аз да се наредя за поредицата Хакерът
drintipin@yahoo.com
Благодаря предварително
gerganasto написа:Всичко на Аби Глайнс ,което имам : https://mega.nz/folder/bJgjACTC#gfdmHDPsRxbpkbaIkl77Lg , приятно четене !Привет дами!
Дали някой има книгите от поредицата Плаж Розмари на Аби Глайнс, след третата книга.
Ако някой ги има би ли ги споделил.gerganastoqnova@abv.bg
Благодаря предварително!