Здравейте, този форум е за нови книги и какво да очакваме в скоро време по българските книжарници.
DNikolova написа:NStaneva написа:Бриджъртън е стара поредица и ми е интересно защо чак сега излиза на БГ пазара! Дали ще я филмиран?![/quote
Да доколкото знам са го направили като сершал и го дават по Нетфликс
DNikolova написа:Дано ви хареса .
Radoslava75 написа:DNikolova написа:Дано ви хареса .
Интересно дали ще издадат всички на бг, защото обикновенно като има филм хората го предпочитат.
По-евтино и лесно от 8 книги и толкова допълнителни епилога.Или може да са включили втория епилог в книгата
DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Дано ви хареса .
Интересно дали ще издадат всички на бг, защото обикновенно като има филм хората го предпочитат.
По-евтино и лесно от 8 книги и толкова допълнителни епилога.Или може да са включили втория епилог в книгата
Дано да ги преведат. По мое мнение в 90% книгите са много по-интересни от филмираните си версии. Да вземем например След. Направо съсипаха успеха на книгите.
NStaneva написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Дано ви хареса .
Дано да ги преведат. По мое мнение в 90% книгите са много по-интересни от филмираните си версии. Да вземем например След. Направо съсипаха успеха на книгите.
Екранизацията на След беше една от най-лошите, които съм гледала! Книгите ми харесаха!