First topic message reminder :
Роден в грях -Кинли МакГрегър
Роден в грях -Кинли МакГрегър
Дияна В. написа:"Жажда за скорост" на Саманта Тоул. Много ми харесва тази авторка - дълбоки чувства, горещи моменти. Потърсих и намерих в Рулит втората книга от поредицата, и още няколко книги, но на руски. Ще се чете !
gerganasto написа:Дияна В. написа:"Жажда за скорост" на Саманта Тоул. Много ми харесва тази авторка - дълбоки чувства, горещи моменти. Потърсих и намерих в Рулит втората книга от поредицата, и още няколко книги, но на руски. Ще се чете !
И втората книга има превод на български "Жажда за живот"
Ако искаш мога да ти я пратя.
Дияна В. написа:gerganasto написа:Дияна В. написа:"Жажда за скорост" на Саманта Тоул. Много ми харесва тази авторка - дълбоки чувства, горещи моменти. Потърсих и намерих в Рулит втората книга от поредицата, и още няколко книги, но на руски. Ще се чете !
Искам, за което много благодаря !
d.velikova22@gmail.com
gerganasto написа:Дияна В. написа:gerganasto написа:Дияна В. написа:"Жажда за скорост" на Саманта Тоул. Много ми харесва тази авторка - дълбоки чувства, горещи моменти. Потърсих и намерих в Рулит втората книга от поредицата, и още няколко книги, но на руски. Ще се чете !
Искам, за което много благодаря !
d.velikova22@gmail.com
Имаш поща!
Далия Уинчестър написа:Далия, ще споделите ли мнение за книгата?„Верига от злато“ - Касандра Клеър