First topic message reminder :
Колийн Хувър - Да изгубиш Хоуп
Колийн Хувър - Да изгубиш Хоуп
KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Чела съм 1-ва и 2-ра, но дали има в ел.вариант и другите две?
KrisiV25 написа:tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Аз имам само първите две
NVasileva написа:KrisiV25 написа:tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Аз имам само първите две
Аз имам 3 и 4, ако ги искате .... и сега даже и аз ще си прочета поредицата, че все я отбягвам
tgerincheva написа:NVasileva написа:KrisiV25 написа:tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Аз имам само първите две
Аз имам 3 и 4, ако ги искате .... и сега даже и аз ще си прочета поредицата, че все я отбягвам
О да, искам :yess: toceboce@abv.bg
NVasileva написа:KrisiV25 написа:tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Аз имам само първите две
KrisiV25 написа:NVasileva написа:KrisiV25 написа:tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Аз имам само първите две
Може ли да ми я изпратиш. Много благодаря!
kv26002491@abv.bg
NVasileva написа:tgerincheva написа:NVasileva написа:KrisiV25 написа:tgerincheva написа:KrisiV25 написа:2.Сватба през зимата - Ан Грейси (Поредица "Сестрите Чанс")
Аз имам само първите две
О да, искам :yess: toceboce@abv.bg
Поща