First topic message reminder :
Колийн Хувър - Да изгубиш Хоуп
Колийн Хувър - Да изгубиш Хоуп
destoneva написа:@viktoria_eremieva
много ще се радвам ако споделите поредицата с мен. Опитах се я изтегля от рулит, но опита беше неуспешен.
П.С съжалявам, че отговарям по този начин... опитвам се да разуча как да пиша ЛС и да отговоря на вашия коментар.
Абв имейла ми е : desislava_tonevaa
KrisiV25 написа:Твърде далеч: Завинаги - Аби Глинс (Серия "Розмари Бийч")
Книгите са страшно интересни. Жалко, че няма преведени остналите от поредицата, но започнах да ги чета на английски.
Veseto написа:джанин фрост принц на нощта 2,нямам търпение да прочета третата.
NVasileva написа:KrisiV25 написа:Твърде далеч: Завинаги - Аби Глинс (Серия "Розмари Бийч")
Книгите са страшно интересни. Жалко, че няма преведени остналите от поредицата, но започнах да ги чета на английски.
Има ги вече са на 9 книга
Radoslava75 написа:NVasileva написа:KrisiV25 написа:Твърде далеч: Завинаги - Аби Глинс (Серия "Розмари Бийч")
В момента качват 10 в Wattpad
На английски тъкмо прочетох последната 14 ,и ми е мъчно ,че няма повече
Radoslava75 написа:Radoslava75 написа:NVasileva написа:KrisiV25 написа:Твърде далеч: Завинаги - Аби Глинс (Серия "Розмари Бийч")
В момента качват 10 в Wattpad
На английски тъкмо прочетох последната 14 ,и ми е мъчно ,че няма повече
За тези ,които са фенове и искат да четат на английски има 3 книги за децата им