First topic message reminder :
Приятно четене
agiva123 написа:Здравейте,
Можели и на мен "Обяснение в омраза" doki_eva@abv.bg
Приятно четене
agiva123 написа:Здравейте,
Можели и на мен "Обяснение в омраза" doki_eva@abv.bg
zuzu написа:Здравейте, търся си книги на Мегън Марч на английски от поредиците Forge, Savage, Legend и Beneath.
Благодаря!
gaspi@abv.bg
viktoria_eremieva написа:Търся Прелъстителят -Мери Джо Пътни, имам 9 нейни книги, но не и тази...
НадяАладжова написа:Може ли и на мен ''Прелъстителят" на Мери Джо Пътни
mariq_aladjova1@abv.bg
NVasileva написа:viktoria_eremieva написа:Търся Прелъстителят -Мери Джо Пътни, имам 9 нейни книги, но не и тази...
А на мене може ли всички 10 книги nadejda_mateva.90@abv.bg Благодаря предварително
Misaki написа:Здравейте, търся Магьосническа ярост, книга 4 от Магьосници на елементите на Аня Баст. Ако някой има и следващите книги ще съм благодарна. Благодаря предварително!
viktoria_eremieva написа:NVasileva, притих ти Мери Джо Пътни
Изобщо няма да си дам парите за продължението на След. Защо не измисли някоя друга история, не пише хич лошо авторката ? Книгите на След са единствените, които искам да продам и знам, че няма да ги прочета повторно
Darina Bakalova написа:Здравейте, книжни вълшебници! Моля да ми изпратите книгите на Лайза Клейпас от сагата за милиардерите Травис- мисля, че една от книгите се казва"Захарче"Който има книжките ще се радвам да ми ги прати в epub или fb2 формат на darityy@abv.bg Благодаря Ви
vaylyt1234567890 написа:@villlig Много се извинявам но може ли да ми я пратиш отново,че нещо не я намирам. vilimilenova@abv.bg