First topic message reminder :
Лунните градини от Малазанска книга на мъртвите.
Лунните градини от Малазанска книга на мъртвите.
KrisiV25 написа:viktoria_eremieva написа:Radoslava75 написа:Дори Димитрова написа:Почнах,, Само една нощ'' на Ел Кейси, чела съм я отдавна сега си я припомням
Не е ли поредицата на Симона Арнщед
Не. Тази е друга книга на друг автор и пак е поредица, но има само първата излязла
Има ги и 6-те части в една книга. Ако искаш може да ти я изпратя. Аз на скоро пак я препрочитах и лично на мен много ми харесва.
Radoslava75 написа:KrisiV25 написа:viktoria_eremieva написа:Radoslava75 написа:Дори Димитрова написа:Почнах,, Само една нощ'' на Ел Кейси, чела съм я отдавна сега си я припомням
Не. Тази е друга книга на друг автор и пак е поредица, но има само първата излязла
Има ги и 6-те части в една книга. Ако искаш може да ти я изпратя. Аз на скоро пак я препрочитах и лично на мен много ми харесва.
Може ли да ми я пратите на radoslavatekelieva@yahoo.com
KrisiV25 написа:Radoslava75 написа:KrisiV25 написа:viktoria_eremieva написа:Radoslava75 написа:Дори Димитрова написа:Почнах,, Само една нощ'' на Ел Кейси, чела съм я отдавна сега си я припомням
Може ли да ми я пратите на radoslavatekelieva@yahoo.com
Готово
viktoria_eremieva написа:Имам я, просто се чудех дали да я чета. Блогодаря
Надежда6 написа:Катрин Фокс-Дълго пътуване
viktoria_eremieva написа:Надежда6 написа:Катрин Фокс-Дълго пътуване
хаха снощи като ти пращах книги се чудех дали да ти пратя тази