Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Привет на всички! Как сте-живота върви ли при вас,нещо ново да кажете.Таралежче,вкара ли бурканите в мазето,Талисманче --щастлива ли си,Миленче--ох, иде ми да те удуша от завист,че си край морето,но нищо пак си те обичам,Zaharka--кога най-после ще споделиш нещо с нас,ние тук не пращим от щастие ,кажи нещо,,bobihak--през тези дни за какво мисли най-много,Бонбонче--находи ли се из любимата си Варна,NVasileva--през тези дни кой те ядоса и ти идваше да го удушиш,А за всички останали имам въпрос--Каква случка тези дни ви направи щастливи? ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ !
Dare " Where Darkness Ends "---Велика песен
Последната промяна е направена от Armagedon на Нед Авг 20, 2017 3:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vileto,TraYkovA,mailgerganavasileva,kolibri,antoan,ivel89,romina76,nik4eto981-- Специална песен за вас.Вие трябва да отговорите на въпроса--Това лято в кой момент изпитахте ревност, а също и в кой момент вие бяхте най-секси и единствена за половинката си?
Армагедон, благодаря за хубавата песен. Отговарям на въпросите ти. Ревност изпитвам всяка събота откакто е открит ловния сезон, не защото има ловджийки , а защото мислите му не са с мен. А на втория въпрос - във всеки един момент се опитвам да съм секси за половинката си.
Здравейте! Ами...да отговоря на въпроса. Отдавна не съм имала повод за ревност, може би, защото съпруга ми се е научил да гали слуха ми с ласкателства, и така да притъпява подозренията ми. А относно "секси и единствена" предполагам в сватбения ден.
Армагедон къде се губиш? А относно въпроса ти, най-много мисля за забавления, защото лятото нещо ми идва късо и гледам да се възползвам максимално.Поздравявам те с тази песен
Здрасти Готин, на Таралежчето бурканите още са празни , след кошмарна седмица и Джерард Бътлър да ми направи стриптийз-няма да го отразя...Обаче от утре на моретоооо - може всичко да се случи
Последната промяна е направена от janati75 на Нед Авг 20, 2017 7:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Привет, слънчо! Всяка вечер съм на крайбрежната алея - удоволствието е на максимум. Използвам всяка свободна минута да се наслаждавам на Варна, морето и сините вълни - дните ми са преброени тук и затова са ми много скъпоценни. Много морски целувки на всички!!!
Аз ще ви споделя нещо-чувствам ви близки.Преди 2 г на 36г жена ми получи инсулт-отрази се на ръката и крака,ръката излекува,но остана да накуцва за цял живот.Грижех се за нея-хранех я,къпех я и страдах с нея.Тази Нова година тя направи нещо много грозно и отношенията ни станаха ледени,като фризер.От януари да днес правихме секс по задължение,не си говорихме,беше много трудно и всичко по нейна вина.Днес за първи път се чукахме,като зайци.Много е трудно да се върнат предишните чувства,но опитваме,не се отказваме.Заради дъщеря си бих стъпил и в огъня.Не съм простил на жена си,но се опитвам.Надявам се времето да излекува душата ми.Една дама от вас тия дни ми искаше съвет по сърдечни въпроси,затова сега и отговарям.Няма само рози в любовта,има и много тръни,но ако не преминем през лошото ,няма да оценим и хубавото. Е,излях си душата пред вас и ми олекна.Има една друга дама сред вас,с която сме събратя по нещастие ,но тя е голям оптимист и ми дава кураж и ми се кара--хаха.Добре,че ви има всички на този свят.
Емилия - Без мечти, 2017--тази песен е много подходяща за мен.
Последната промяна е направена от Armagedon на Нед Авг 20, 2017 11:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път