Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ама тази Женя била много красива.Очите и са,като на сърна,а ги крие. А сега-днес получих едно стихотворение от Бонбончето.Накара ме да се почуствам много специален и мамка му--разплака ме.Това същество от женски пол ми влезе под кожата и в сърцето-не съм имал мъж за приятел,толкова добър.Благодаря ти ,приятелко!
Час по час поглеждам имам ли във пощата писмо. Ники пак се е отнесъл зареял поглед в тъмното стъкло.
Хей, другарче мило, вдигни глава сега животът е прекрасен не виждаш ли това?
Ти раздаваш с шепи пълни усмивки, вяра и любов а себе си обвиваш често в тъга, страдание, тормоз.
Живей на пълни обороти не спирай нито миг. Животът често ни поднася изненади, но ти не се предавай смело напред продължавай.
Не позволявай на тъгата да ти прави компания и да пушите до сутринта. Приятелството казват е благодат неземна изживей с приятелите скъпи пълноценно мига.
Сърцето прелива от щастие с приятели, без самота и омраза. Не позволявай на тъгата до тебе да сяда и нека всеки, който те познава тук и сега разбере, че заслужаваш най-сетне и ти награда за твоето златно, добродушно сърце.
Последната промяна е направена от Armagedon на Вто 1 Авг - 22:58; мнението е било променяно общо 1 път
ЗащотоЖеня, си прекалено добра ,като нас.Аз все отстъпвам на работа ,а и всички дами тук са все ,като мен.Тук си на курс--"Стани лоша кучка,за да те уважават"--засега успяваме,естествено и трябва да знаеш и кога да премълчиш.