Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вдъхновена от годишното предизвикателство на GoodReads, реших да ви попитам . Колко книги мислите да прочетете през новата година? Предизвикайте себе си и споделете с нас резултата, към който се стремите
Бях набелязала мималата година 101, но не се справих, финиширах едва на 68, затова тази година са 77, да видим дали ще успея. Миналата година бяха повече преводи, по-малко четене, тази година, колкото и да ме биете, викам да е повече четене.
______________________________ Той ми каза: "Избирай, мен или книгите..." Понякога си спомням за него, като си купувам нова книга!
"По дърво, което не дава плодове, никой не хвърля камъни." - Саади
Предполагам около 200-250 аз съм книгояд. Вечерите ми неизменно включват и интересна книга така че мисля, че резултата със сигурност ще бъде над 200 Мислете му
Мисля да са 80 ,но ако е като на края на годината когато четех по 2- 3 на вечер за близо месец, може и да ги мина .
______________________________ Не можеш да предотвратиш прелитането на птиците на тъгата над главата ти, но можеш да им попречиш да свият гнезда в косите ти.
Аз си отбелязах 100, като се надявам да не съм се НАДценила, а пък в същото време и силно се надявам да ги мина. Иди, че ме разбери Успех на всички с предизвикателството и приятно четене
Иве регистрирах се наскоро в този невероятен свят а и през целия си дълъг живот съм чела много! Четенето на книги е моето спасение от физическите болки а и нека не забравяме, че съм пенсионерка и имам много време за четене.Никога не съм броила колко книги съм прочела, но вече ще поправя този пропуск!