This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
"Огнена река"
+7
elijojo
mg79mg79mg79
silviq
dimyorman
nk73
jijerota
Ralna
11 posters
Страница 1 от 1
"Огнена река"
Мери Джо Пътни
"Огнена река"
"Огнена река"
След като скандал унищожава репутацията й и доверието й в мъжете, темпераментната Ребека Ситън се затваря в ателието си, посвещавайки се на работата си. Кенет Уайлдинг нахлува в живота й и покорява душата й с лице на пират и душа на поет.
Бунтовник, герой и шпионин, лорд Кенет Уайлдинг се завръща от войната с Наполеон и заварва у дома само едно затънало в дългове имение. Непознат му предлага сделка — финансова сигурност в замяна на това да се внедри в домакинството на един от най-великите художници, за да разкрие ужасяващо престъпление.
Неусетно двамата се озовават в центъра на водовъртеж от опасни рискове и забранени страсти, които заплашват живота на Ребека — дори когато страстта ги завлича в дълбините на огнената река, която ще ги промени завинаги.
Бунтовник, герой и шпионин, лорд Кенет Уайлдинг се завръща от войната с Наполеон и заварва у дома само едно затънало в дългове имение. Непознат му предлага сделка — финансова сигурност в замяна на това да се внедри в домакинството на един от най-великите художници, за да разкрие ужасяващо престъпление.
Неусетно двамата се озовават в центъра на водовъртеж от опасни рискове и забранени страсти, които заплашват живота на Ребека — дори когато страстта ги завлича в дълбините на огнената река, която ще ги промени завинаги.
Свалете превода
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Последната промяна е направена от Ralna на Пон 2 Яну - 12:41; мнението е било променяно общо 1 път
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Брой мнения : 2517
Местожителство : Пловдив
Re: "Огнена река"
Благодаря за настоящия превод. Обичам, когато започна поредица да мога да я довърша цялата и най - вече обожавам Вас, че ми предоставяте тази възможност. Ако може само да попитам нещо свързано с цялаа поредица - ми мъча се да си спомня и колкото и да се опитвам имам чувството, че един от подналите ангели към настоящия момент ми липсва. Правилно ли се ориентирам или аз съм пропуснала нещо?!
jijerota- Читател
Липсва ти книгата за Люсиен Която реално е 2-ра книга от поредицата.
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Ralna написа:Липсва ти книгата за Люсиен Която реално е 2-ра книга от поредицата.
Благодаря за бързия отговор.А сега нахално ли ще е да питам дали има нейн превод или дали ще има такъв.
jijerota- Читател
Къде да намеря другите книги от Поредицата
nk73- Редовен
- Брой мнения : 66
jijerota написа:Ralna написа:Липсва ти книгата за Люсиен Която реално е 2-ра книга от поредицата.
Благодаря за бързия отговор.А сега нахално ли ще е да питам дали има нейн превод или дали ще има такъв.
Амии, по-скоро не
nk73 написа:Къде да намеря другите книги от Поредицата
Здравей, останалите книги са издавани у нас и без проблем могат да се намерят в читанка.
Ralna- Преводач
Ralna :lovely: :lovely: :lovely: :lovely: :lovely:
Благодаря, Обичам те!!!!
Благодаря, Обичам те!!!!
nk73- Редовен
- Брой мнения : 66
Любима авторка ..... Благодаря за превода :lovely:
elijojo- Читател
Местожителство : София
Много Благодаря за превода
And then I'll take your life
IVL- Редовен
- Чете : Чета предимно любовни романи...
Брой мнения : 54
Местожителство : За съжаление Лондон :(
Страхотни сте!!! Свърших поредицата "Падналите ангели" и понеже ми хареса как пише писателката, реших да потърся други книги от нея. Представете си изненадата ми, като попаднах на "Огнената река", която се оказа 6кн. Сега я почвам и съм сигурна, че ще ми хареса, защото преводите ви са супер! Не намирам обаче книгата за Люсиен! Има ли я изобщо преведена или напразно търся!?
dfghjk- Пристрастен
- Брой мнения : 255
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите