This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
"Порочни заедно"
+80
margozareva
mg79mg79mg79
milenita87
locate
Didi92
Aleksandra.sirakova27
Aly12
voit777
anigeorgieva21
АВА
daqna_popovska
beladonna89
Kaneva Ava
kiara6666
GOLD ANGEL
Tonito87
Rali_rs
vodolinka
vesco2002
didalilova
Marmot
lili.xamamjieva@gmail.com
bistrusha
Galka84
ivcan
dap68
biliana_911
tsveti7842
ГерганаGe4i
sisiz
Krisi1989
Vanshi
viki7909
bobihak
sanispace
105344
pampurka_one
bibsityY
Nina.
vladka_sun
Maya__123
Azzulla
kaspyr
galkatastz
Амарилис
annаyordanova0
ilianailieva72
jen4eto_18
mirela.iliyanova
Skith
Hades
stefani70
boobi700
Стефанина
gupekmop
zezata
shani88
ivelinka_1607
randevu83
janati75
penka1234
radians
ganinka
nedialka
biskit
VaniaGramatikova
Venka
anaplamenova
Radost_09
reeniiv
gerganasto
DoTo
viki12
todorova90
mi666i
ves
iveto81
ani82
Av4e
Ralna
84 posters
Страница 4 от 7
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
"Порочни заедно"
First topic message reminder :
Мегън Марч
"Порочни заедно"
Моята съпруга.
Обичам да изричам тези думи.
Тя е моя, и ако си мисли, че ще й позволя да избяга от мен, без да я последвам и да я върна там, където й е мястото… при мен… значи й предстои да се сблъска със суровата действителност.
Защото съм готов да играя мръсно, за да й дам това, което заслужава — да бъде щастлива до края на дните си. И аз ще се погрижа да получи именно това.
Свалете Превода
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Мегън Марч
"Порочни заедно"
Моята съпруга.
Обичам да изричам тези думи.
Тя е моя, и ако си мисли, че ще й позволя да избяга от мен, без да я последвам и да я върна там, където й е мястото… при мен… значи й предстои да се сблъска със суровата действителност.
Защото съм готов да играя мръсно, за да й дам това, което заслужава — да бъде щастлива до края на дните си. И аз ще се погрижа да получи именно това.
Свалете Превода
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Последната промяна е направена от Ralna на Пон Яну 02, 2017 10:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Брой мнения : 2517
Местожителство : Пловдив
Re: "Порочни заедно"
Хаха добре Иве, ще си харесам някой и ще почерпя
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Как да не те обича човекRalna написа:Хаха добре Иве, ще си харесам някой и ще почерпя
Зодия :
Брой мнения : 22099
Книгите са супер! Благодаря за превода
105344- Читател
- Чете : Любовни романи
Местожителство : София
много, много, много благодаря
sanispace- Читател
- Брой мнения : 19
Много много много се радвам,че ви харесват
Ralna- Преводач
И аз, и аз чакам за почерпка. Нали може?iveto81 написа:Ralna написа: 1 съвременна
Ако знаеш как ме гризе, коя аджеба е тази съвременната? Моля те като една добра душичка , пусни някой цитат от нея в онази тема , че да и се порадваме. Иначе за историческите имам съмнения.
п.п. Последната беше малеее... :crazy:
viki12- VIP
- Чете : Винаги щом намери време !
Брой мнения : 10453
Можи можи, ама да споделя така само на теб, нещо тея дни музата не е с мен. Болна съм явно :(
Ralna- Преводач
От времето е мило, полекувай се, като дойде слънцето и музата ще се върне.Ralna написа:Можи можи, ама да споделя така само на теб, нещо тея дни музата не е с мен. Болна съм явно :(
п.п. Иди на шопинг, помързелувай аз така се оправям. Моичкия като ме види оклюмана, все вика: жена хайде на шопинг терапия.
viki12- VIP
- Чете : Винаги щом намери време !
Брой мнения : 10453
Бързо да се оправяш миличка . Пък като се оправиш чакаме малко от онези усмивки, че лично аз тези дни имам нужда
Зодия :
Брой мнения : 22099
Май ме гони мигрена, ама ще си потърся нещо, да я излекува. Иначе аз не шопинг терапия, а лежане и гледане на сериали. Бая понаваксах, че от много време не бях гледала.
Ralna- Преводач
Севи-казвал ли съм ти ,че много те харесвам ,като човек.
Hades- PRO
Брой мнения : 1865
Местожителство : София
Мерси Чувството е взаимноHades написа:Севи-казвал ли съм ти ,че много те харесвам ,като човек.
Ralna- Преводач
когато си претоварваш често очите, за съжеление после главоболието е страшо
DoTo- VIP
DoTo написа:когато си претоварваш често очите, за съжеление после главоболието е страшо
Ами аз на работа съм пред комп, у дома пак, и то сигурно си оказва влияние. На очния преди седмица казаха, че нямам проблеми, ама има време
Ralna- Преводач
Ralna написа:DoTo написа:когато си претоварваш често очите, за съжеление после главоболието е страшо
Ами аз на работа съм пред комп, у дома пак, и то сигурно си оказва влияние. На очния преди седмица казаха, че нямам проблеми, ама има време
и аз така и все очния на годишните прегледи ми казва, че съм ОК, а главата ме боли поне веднъж седмично. Но ти се натоварва и да ни зарадваш с нов превод, така че няма да се оплаквам (надявам се може на ти)
DoTo- VIP
DoTo написа:Ralna написа:DoTo написа:когато си претоварваш често очите, за съжеление после главоболието е страшо
и аз така и все очния на годишните прегледи ми казва, че съм ОК, а главата ме боли поне веднъж седмично. Но ти се натоварва и да ни зарадваш с нов превод, така че няма да се оплаквам (надявам се може на ти)
Може на ти, разбира се. Аз 100 грама почивка реших да си взема, та с много обич... ама ще ме почакате
Ralna- Преводач
Момичета нова съм и нещо немога да отвориа книгата. Свалям я на таблет.
bobihak- VIP
Книгата е в няколко формата. Виж какво поддържа таблета ти и ще ти я пусна на пощата.
Ralna- Преводач
Таблета ми поддържа ТХТ, свалям от Читанка без проблем, а тук ми се сваля с йероглифи. Супер се зарадвах, че е качена и ще бъда благодарна ако ми помогнете.
bobihak- VIP
Втора и трета книга ако може.Благодаря предварително.
bobihak- VIP
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 4 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите