BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGWorldВход

"Лъжи"

power_settings_newLogin to reply
+61
Mima
lili.xamamjieva@gmail.com
DianaS
greysy
pepejeans
vivalinka
megi83
marinka76
deianai
knigiteee
jen4eto_18
Zaharchety_
105344
ivelinka_1607
t.lisheva
sami_000
Elica
Maya__123
Venka
alex79
annаyordanova0
Maya Vasileva
chris89
Gergana Vasileva
Av4e
Uniquemer
pepi772
lelaso
ginch
anaplamenova
djordan
Rosenrot
radians
kameliq70
silviq
Marova
ralidimova
todorova90
Radost_09
Амарилис
plop
kochsumaz
finfito
Аркадия
asayva
Николина Гогова
perla333
sapunka
vs_koleva
Anita M
borovinka85
timbaloid
pl1500
ganinka
beni1979
mi666i
gerganasto
iveto81
ves
denensita
Ralna
65 posters

description"Лъжи" - Page 2 Empty"Лъжи"

more_horiz
First topic message reminder :

"Лъжи" - Page 2 214174c286ffedee

Кели Фейвър
"Лъжи"

Двадесет и една годишната Айви Спелман винаги бе играла по правилата — бе получавала добри оценки, не се бе забърквала в неприятности и на всяка цена бе отбягвала лошите момчета. Но когато се записва за стажант в мултимилиардната фармацевтична компания, не може да не се заинтригува от сексапилния и взискателен изпълнителен директор.
Кълън Шарп е свикнал да получава каквото поиска, а сега тъмните му копнежи са свързани с Айви. Невинният й вид е достатъчен да го докара до ръба и когато тя допуска грешка на работа, той е повече от готов да научи срамежливата стажантка на удоволствията и изкушенията от това да бъдеш лош…
… както и на наказанията, които вървят с тях. Скоро двамата се оказват заключени в игра на мистерии, съблазън и изгарящо желание.

Свалете Превода

Мнението си за книгата и превода споделете в текущата тема

Последната промяна е направена от Ralna на Пон 2 Яну - 10:40; мнението е било променяно общо 2 пъти

description"Лъжи" - Page 2 EmptyRe: "Лъжи"

more_horiz
И аз помислих че мяза на Анастейжа, а дори не съм чела нюансите "Лъжи" - Page 2 2115147716 Просто тази сцена в кафенето ми дойде повече...хич не мисли това момиче. А Лукас може и да не е брат, но ако момичето наистина е починало (за което също се съмнявам, заради онази мадама която видяхме в предната книга) предполагам само някой наистина близък би се внедрил в обкръжението на убиеца. (за което също не можем да сме сигурни) Иначе авторката добре е кръстила тази част "Лъжи" - или Ксавие или нашия човек лъже. "Лъжи" - Page 2 2115147716

П.П. - Трябва да спра шоколада, че големи конспирации тръгнаха "Лъжи" - Page 2 2115147716

more_horiz
благодаря за превода

more_horiz
Аз още не мога да сколосам да изчета поредицата, ама сега като ви чета, за мазухизма, и аз бях така с Анастейжа и с Бела Слоун, хем ме дразнят адски много, хем не мога да пусна книгите "Лъжи" - Page 2 1089017131

"Лъжи" - Page 2 I5ojk3

"По дърво, което не дава плодове, никой не хвърля камъни." - Саади

more_horiz
нямам търпение да разбера как ще се развият нещата

more_horiz
Може ли едно предложение. Надявам се да не се приеме като критика. Гледам се опитвате да правите нещата като професионалисти - уведомявате ни за авторски права и прочие, което си е правилно. За правата, имам предвид.
Прието е за книги с по- хард откъм секс сцени да се слага етикет 18+. Та може би за тази загоряла деФственица и пляскащия я по дупето партньор, един такъв знак би бил удачен? Вярно, има привърженици на садизма и мазохизма в секса, тяхна си работа, но просто читателите могат да се ориентират в началото.
Предварително благодаря за отговора.

more_horiz
asayva написа:
Може ли едно предложение. Надявам се да не се приеме като критика. Гледам се опитвате да правите нещата като професионалисти - уведомявате ни за авторски права и прочие, което си е правилно. За правата, имам предвид.
Прието е за книги с по- хард откъм секс сцени да се слага етикет 18+. Та може би за тази загоряла деФственица и пляскащия я по дупето партньор, един такъв знак би бил удачен? Вярно, има привърженици на садизма и мазохизма в секса, тяхна си работа, но просто читателите могат да се ориентират в началото.
Предварително благодаря за отговора.

Благодаря за предложението, asayva. Не, далеч не го приемам като критика, даже се радвам, че сте така загрижена за правилното оформление на файла. Мисля, че е излишно да слагаме подобна точка, при положение, че се подразбира за какво иде реч в книгата. Също така, щом някой е решил да я прочете - ще я прочете, ако ще и 200 точки да сложим. Има много книги, издадени от професионални издателства, които съдържат графично описание на секс сцени, но въпреки това нямат "точки". Съжалявам, ако липсата на такава ви е подвела да прочетете книгата и сте останала разочарована от вулгарността в нея.
Желая ви приятна и спокойна вечер! "Лъжи" - Page 2 486223524

more_horiz
Благодаря за превода

more_horiz
perla333 написа:
И аз помислих че мяза на Анастейжа, а дори не съм чела нюансите "Лъжи" - Page 2 2115147716 Просто тази сцена в кафенето ми дойде повече...хич не мисли това момиче. А Лукас може и да не е брат, но ако момичето наистина е починало (за което също се съмнявам, заради онази мадама която видяхме в предната книга) предполагам само някой наистина близък би се внедрил в обкръжението на убиеца. (за което също не можем да сме сигурни) Иначе авторката добре е кръстила тази част "Лъжи" - или Ксавие или нашия човек лъже. "Лъжи" - Page 2 2115147716

П.П. - Трябва да спра шоколада, че големи конспирации тръгнаха "Лъжи" - Page 2 2115147716

Каква мислиш е връзката на оная тайнствената жена с починалото момиче. Да не мислиш, че двете са една и съща? Защото ако е така, не виждам смисъл. Иначе Кълън веднага ще спре процеса и няма да има за какво да го съдят. Или и тя да е нейна роднина?

more_horiz
Нали 3-та книга приключи малко след като онази баба му каза че е бил изигран. Заради това си помислих, че може момичето да не е мъртво. Другият вариант е тази жена да е бивша любовница, която иска нещо от него или го изнудва. Поне аз така си мисля. Отделно, че няма как да сме сигурни, че това писмо от лекаря е вярно...и че лекаря и е истински лекар, а не поставено лице, за да оплетат Айви. Не знам де. Това са ми предположенията засега. Това е и причината да продължавам с поредицата - интересно ми е как са го изиграли. Ако не беше бабата, да съм зарязала вече книжлетата. Просто Айви ме дразни на Nта степен. А и Кълън с неговите заповеди...

more_horiz
Да живей бабе`то... "Лъжи" - Page 2 71c043d2fe5114510c43423a91c69072
Мдаааа, значи почвам да тормозя Дени...
И понеже ми е малко кофти така с никовете, аз съм Ганка, приятно ми е. "Лъжи" - Page 2 53bc2aaebafdc266fd888ad8c7367440

more_horiz
Интересна книга! Чакам с нетърпение следващите части, дано са скоро налични!Благодаря , че Ви има!

more_horiz
Определено започва да става интересно,с нетърпение очаквам 5-тата :)

more_horiz
Благодаря за отговора. Може Гането ме разбра какво имам предвод. Надявам се екипът, стоанисващ сайта, за което сме много благодарни, да не се обиди, че ще говоря за друг сайт. Но и двете с Гането (така си я знаем, един вид на галено) сме помагали с редакции на книги към Читанка и там освен освен етикет Любовни романи има и допълнителни: исторически, фентъзи, колекция любов и съдба, романтични времена... На мен идеята ми допада, на книгите които се превеждат се прави някакъв анонс, просто си мислех, че може да надградим малко нещата, но разбирам, че не сте ме разбрали правилно.

more_horiz
Навпрочем, вече втора страница писаници, а никой не го спомена, затова на мен се пада честта. Дени корицата ПАРИИИ, много е яка, нямам търпение да видя следващата, която ще избереш. :bravo: :1:

"Лъжи" - Page 2 I5ojk3

more_horiz
Ахахахахахаха, Ине, ти първо това ще загледаш...

more_horiz
Епа кво, виж я ква е яка. Да може им мен така да ме подхване тоя пич, скоквам. :lovely: За мен 50% от книгата е корицата. Често пропускам хубави книги, защото някой с две леви ръце им е сложил грозна корица. Оооообичам корици. :2: :bravo:

"Лъжи" - Page 2 I5ojk3

more_horiz
Те и предишните корици си ги биваше ама тази наистина изби рибата де... "Лъжи" - Page 2 1513021971

more_horiz
Благодаря за превода :lmao:

more_horiz
Корицата е определено горещаа;)) Чак парии "Лъжи" - Page 2 3569552857 "Лъжи" - Page 2 976781486 Много съблазнителна...и те навежда на разни помисли"Лъжи" - Page 2 909357165 Винаги са ми харесвали подобни чорапи....само жартиерите липсват;)
П.С Съдържанието направо щеше да подпали страниците в книжния вариант;)
Благодаря отново на екипа за положения труд и книгите,които ни поднасят :poklon:

more_horiz
Реших да започна първата книжка днес, но преди това, разбира се побързах да проверя от колко общо се състои поредицата... и какво да видя: 14 книги!!! Ужас! :headbang: Знам, че са кратки, но многото книги за едни и същи герои направо ме побъркват в последно време и ми се иска да направя така: :strelbaa: на всички авторки, които са мега зарибяващи в първата книга и измъчващи те с всяка следваща.

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
power_settings_newLogin to reply