This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
"Съдбовна целувка"
+57
RujaGrigorova
smurf4o
tinito_m1
rebellious
mg79mg79mg79
АВА
kristinach
ViliBojkova
josi
mystysisi
Emma_Askot
Николова21
deni_sm
Simi_pulewa
angelova 25
greysy
Елена Абас
jen4eto_18
Svet85
Ivana
betina_atanasova1@abv.bg
nandyyy
anaplamenova
vladi85
liakusi
stefani70
eli142209
luba69
waternimph
dfghjk
mariva
svetleto_007
ganinka
bonbon4e
snejana_78
bobych
Амарилис
marchela_82
oira
reni78
gerganasto
vaniasv
vivi86
svetla
mimi1221
morgana666
amcocker
iveto81
shani88
natali_al
biliana_911
mi666i
kasiljs
tuleva
penka1234
TraYkovA
Ralna
61 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
"Съдбовна целувка"
First topic message reminder :
Елизабет Бойл
"Съдбовна целувка"
Когато прословутият развратник лорд Джак Тремонт целува Миранда Мабърли, смятайки я за своята любовница, никой не е и подозирал, че това ще разруши репутацията, годежа и бъдещето й. Но за Джак тази целувка е като никоя друга.
Години по-късно Миранда се крие далеч от Лондон, представяйки се за преподавателка в «Академията за млади дами на мис Емъри». Там тя си е изградила почтен живот, далеч от обществото и мъжа, който е съсипал живота й.
Когато разореният и унижен, макар и все още дяволски привлекателен Джак пристига, за да придружи до училището своята непокорна племенница, Миранда прави всичко по силите си да стои далеч от него, но успява единствено да попадне в обятията му... и да пробуди желание, което е всичко друго, но не и благоприлично.
Миранда иска да избяга от желанията на сърцето си, но намеренията й са осуетени от три нейни ученички-сватовници, които веднага са разпознали страстта между Миранда и Джак. Сега те няма да се спрат пред нищо, докато тяхната прекалено почтена учителка и развратният лорд не открият любовта, която е тяхна съдба.
Свалете Превода
Четете Онлайн
Мнението си за превода споделете в текущата тема
Елизабет Бойл
"Съдбовна целувка"
Когато прословутият развратник лорд Джак Тремонт целува Миранда Мабърли, смятайки я за своята любовница, никой не е и подозирал, че това ще разруши репутацията, годежа и бъдещето й. Но за Джак тази целувка е като никоя друга.
Години по-късно Миранда се крие далеч от Лондон, представяйки се за преподавателка в «Академията за млади дами на мис Емъри». Там тя си е изградила почтен живот, далеч от обществото и мъжа, който е съсипал живота й.
Когато разореният и унижен, макар и все още дяволски привлекателен Джак пристига, за да придружи до училището своята непокорна племенница, Миранда прави всичко по силите си да стои далеч от него, но успява единствено да попадне в обятията му... и да пробуди желание, което е всичко друго, но не и благоприлично.
Миранда иска да избяга от желанията на сърцето си, но намеренията й са осуетени от три нейни ученички-сватовници, които веднага са разпознали страстта между Миранда и Джак. Сега те няма да се спрат пред нищо, докато тяхната прекалено почтена учителка и развратният лорд не открият любовта, която е тяхна съдба.
Свалете Превода
Четете Онлайн
Мнението си за превода споделете в текущата тема
Последната промяна е направена от Ralna на Пон 2 Яну - 13:08; мнението е било променяно общо 4 пъти
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Брой мнения : 2517
Местожителство : Пловдив
Славяна харесва това мнение
Re: "Съдбовна целувка"
И от мен едно голямо "Благодаря"!
marchela_82- Читател
Брой мнения : 13
Местожителство : Благоевград
Ха, така... прибирам се преди малко от едно невероятно пътуване и у нас ме чака една "Съдбовна целувка"! Какво по-хубаво от това?! Веднага и се мятам! После ще коментирам прочетеното.
Амарилис- Пристрастен
Уауууу, просто потресаваща новина!!! Обожавана автора, обожаван роман! И като една ненаситна ламя, дет всичко хубаво винаги й е малко - има ли шанс да се насладим на БГ и на третата благинка от поредицата - Love letters from a duke? Този роман е една от наааай-големите ми слабости, ужасно много го обичам, може би защото невероятно силно ми напомня "Мъжът на моите мечти" на Джоанка
bobych- Редовен
- Брой мнения : 77
И отново: Благодаря на екипа, добре е, че ви има :poklon:
snejana_78- Активен
- Брой мнения : 190
С нетърпение очаквах тази книга, добра работа, момичета, поздравления! Искам само да ви обърна внимание на едно нещо - на няколко места в текста се обръщат към французина с „монсeньор“, което доста ме позамисли. Монсeньор (Monseigneur) е обръщение към френски прелат, член на кралското семейство или друг сановник (поправете ме, ако греша). И понеже никъде в книгата не срещнах подобен духовник или кралска особа, а само един френски разбойник, на който много повече приляга Monsieur (мосю), така както е написана думичката в оригинала, може би това би трябвало да се поправи в превода.
Дам, преводите са като брашнен чувал, колкото и да го тръскаш, все пада нещо от него!
Хубаво е, че въпреки всички трудности, продължава да има такива ентусиасти като нас, които жертват свободното си време, за да има какво по различно от издаваните книги, да четем!
Дам, преводите са като брашнен чувал, колкото и да го тръскаш, все пада нещо от него!
Хубаво е, че въпреки всички трудности, продължава да има такива ентусиасти като нас, които жертват свободното си време, за да има какво по различно от издаваните книги, да четем!
Книгата много ми хареса - забавна, увлекателно написана и с шантави герои. Имаше страст, лека интрига, малко крими, доста забавни моменти... Към края сюжетът ми се стори леко попретупан, прекалено бързо се развиха финалните сцени, но въпреки това усещането е... задоволство от прочита на един хубав ИЛР. Благодаря за старанието на екипа и за отделеното време, целящо да ни достави поредната книжна радост!
P.S. Напомням ви, че продължавам да чакам Трей Хоторн!
P.S. Напомням ви, че продължавам да чакам Трей Хоторн!
Амарилис- Пристрастен
Благодаря и аз за чудесната книга. Да се надяваме, че преводачката ще се смили над нас и ще продължи с превода на останалите от поредицата. :lovely: :lovely: :lovely:
Трей ще се появи, няма къде да иде. За съжаление лятото бях прекалено ангажирана и се наложи да го сложа на рафта за известно време, но работата по него е възобновена и ще й се види края. Междувременно ще ви държим ангажирани с други чудесни истории...
Трей ще се появи, няма къде да иде. За съжаление лятото бях прекалено ангажирана и се наложи да го сложа на рафта за известно време, но работата по него е възобновена и ще й се види края. Междувременно ще ви държим ангажирани с други чудесни истории...
Брой мнения : 510
Местожителство : Стамболийски
bobych написа:Уауууу, просто потресаваща новина!!! Обожавана автора, обожаван роман! И като една ненаситна ламя, дет всичко хубаво винаги й е малко - има ли шанс да се насладим на БГ и на третата благинка от поредицата - Love letters from a duke? Този роман е една от наааай-големите ми слабости, ужасно много го обичам, може би защото невероятно силно ми напомня "Мъжът на моите мечти" на Джоанка
Бобиии нямаше ли си друга работа, ми трябваше да кажеш, че третата книга прилича на "Мъжът на моите мечти" на Джоана? А? Тя ми е една от любимите книги на авторката, сега отивам да се влача по корем и да моля Ети да я преведе :lovely:
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Брой ме и мен... :2:ralna написа:... сега отивам да се влача по корем и да моля Ети да я преведе :lovely:
Брой мнения : 510
Местожителство : Стамболийски
ganinka написа:Брой ме и мен... :2:ralna написа:... сега отивам да се влача по корем и да моля Ети да я преведе :lovely:
А така... :1:
Ralna- Преводач
Охххх, Инеее, стискам де-що докопам палци да навиеш Ети да й се метне. Невероятно, свежарски забавен и в същото време има толкова много трогателни моменти в романа, които те карат хем да подскачаш от див, зверски кеф, хем ти разтърсват болезнено душата от тревогите на главната!
Ине, прегази ли Хана Хауъл??? Ако знаеш с какво нетърпение чакам да я захапяяяяя, пък и другите от поредичката
Ине, прегази ли Хана Хауъл??? Ако знаеш с какво нетърпение чакам да я захапяяяяя, пък и другите от поредичката
bobych- Редовен
- Брой мнения : 77
bobych написа:Охххх, Инеее, стискам де-що докопам палци да навиеш Ети да й се метне. Невероятно, свежарски забавен и в същото време има толкова много трогателни моменти в романа, които те карат хем да подскачаш от див, зверски кеф, хем ти разтърсват болезнено душата от тревогите на главната!
Като валяк я прегазих, Боби, три пъти вече стана ми една от любимите авторки и с тая грамадна поредица, да се чуди човек коя първо да преведе.
Ralna- Преводач
Супер сте момичета и нямам търпение да я прочета!
svetleto_007- Читател
- Брой мнения : 23
Благодаря много момичета, че продължавате да ни радвате с преводите си. Страхотна изненада за първия работен ден след отпуска.
mariva- Редовен
- Брой мнения : 59
Разкошни сте!!! Благодаря, многооо!!! Не се и съмнявам, че певода ще е на ниво! Започвам я.
dfghjk- Пристрастен
- Брой мнения : 255
Ох, за два дни я прочетох и страшно много ми хареса. Искрено се надявам, че ще видим и останалите от поредицата, който след моето търсене в гр, се оказа, че са за Пипин, Тали и Херцогинята. Няма как да не кажа, че момичетата бяха невероятно забавни с техните интриги. Всяка бе уникална по свой си начин, а заедно бяха страхотно трио, което (без да давам спойлери) ме изненадаха с необикновенните таланти научени от техните учителки. Страхотни сте и още веднъж Благодаря, че ни позволихте да се докоснем до тази история. :lovely:
biliana_911- Ветеран
Брой мнения : 1365
Благодаря ви, момичета, че продължавате да ни радвате! Много се забавлявах, докато я четох :)
waternimph- Напредващ
- Брой мнения : 121
Книжката е страхотна, превода много добър! Бих казала много по-професионално направен от преводите в някои издателства. С това неискам да обидя никого, просто споделям мнение.
dfghjk- Пристрастен
- Брой мнения : 255
Книгата е страхотна :) благодаря на екипа за страхотния превод :) . А да попитам дали можем да се надяваме скоро и на третата част от поредицата :)
eli142209- Читател
- Чете : исторически любовни романи
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Първата целувка
» Целувка в Ню Йорк
» поредица "Приказки"
» "Целувка в Париж"
» Целувка – страстоубийка. Почти
» Целувка в Ню Йорк
» поредица "Приказки"
» "Целувка в Париж"