Снощи приключих една страааахотна книга.
Тъй като от месец съм запален фен на къмпингуването, тази книга ми легна на душата. Забавна, романтична, откачена: Шанън Стейси - "Специално интервю".
Главната героиня Кери, трябва да вземе специално интервю за списанието си от бившата си ученическа любов, иначе шефката й ще я уволни. А за Кери кариерата е всичко - нейната мечта, нейната любов и нейният живот. Затова заминава за родното си място с намерението да вземе интервю от бившия си любим Джо, чието сърце е разбила преди години, и който сега е адски известен писател.
Джо обаче няма да се даде току така. :1: Той и откаченото му, лабилно, направо умопобъркано семейство отиват на къмпинг за 14 дни, и ако Кери иска интервюто си, трябва да отиде с тях, като остави у дома телефона, лаптопа, таблета - всъщност цялата електроника, с която борави една кариеристка от големия град. :dance:
Който не е чел любовна история по време на къмпинг, но му се чете с добавка няколко немирни хлапета и няколко изкукуригали възрастни, то книгата определено ще му хареса. И с риск да бъда напердашена задето издавам тайни, книжката е фен превод, който ще е качен първо в Читанка (казвам "първо", защото на всеки му е ясно, че такива книги плъзват по неведоми пътища навсякъде след първоначалното си появяване). Не знам кога, но се оглеждайте, скоро ще е! И да не забравя - няма да съжалявате! :yess: