„Създадена съм в джунглата – момиче, изплетено от цветя и плът. Казват, че в деня, в който съм се родила, чичо Паоло ме притиснал към бялата си лабораторна престилка и прошепнал: „Тя е перфектна“. Шестнайсет години по-късно все още повтарят тази дума. Всеки ден я чувам от учените или от пазачите, от майка ми или леля Бриджит. Перфектна.“
Автор: Джесика Кори
Издател: Ексибрис
Жанр: Фантастика, преводна художествена литература
Цена: 14,90 лв., от издателството - 11,90
Пиа израства в тайна лаборатория, скрита дълбоко в дъждовната гора на Амазония. Тя е първата от нова безсмъртна раса, създадена и отгледана от екип блестящи учени. В нощта на седемнайсетия си рожден ден Пиа намира дупка в електрическата ограда, която обгражда строго охранявания комплекс и за първи път в живота си излиза навън. Свободна в джунглата, Пиа среща Ейо, момче от близкото село. Двамата се впускат в търсене на истината за произхода на Пиа - истина със смъртоносни последици, които ще променят живота им завинаги.
„Произход“ е красиво написан и шокиращ роман за вечното желание да живееш завинаги, независимо от цената.
Книгата в сайта на издателството
БГ страница във Фейсбук
Първата глава за безплатно четене в сайта на издателството.
Чели ли сте тази книга? Харесва ли ви?
Цена: 14,90 лв., от издателството - 11,90
„Произход“ е красиво написан и шокиращ роман за вечното желание да живееш завинаги, независимо от цената.
Книгата в сайта на издателството
БГ страница във Фейсбук
Първата глава за безплатно четене в сайта на издателството.
Чели ли сте тази книга? Харесва ли ви?