This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Lovers in Paris
2 posters
Страница 1 от 1
Lovers in Paris
## Режисьор : Shin Woo Chul
## В ролите : Kim Jung Eun, Park Shin Yang, Lee Dong Gun, Oh Joo Eun, Kim Suh Hyung, Jung Ae Ri, Kim Sung Won и др.
## Епизоди : 20
## Жанр : Романтичен / Драма
## Държава : Южна Корея
## Година : 2004
## Времетраене : 60 минути (епизод)
## Резюме : Tae Young помага на своя баща да управлява малък западнал театър в предградие на Сеул. След смъртта му решава да отиде да учи в Париж - нещо, за което баща й цял живот е мечтал. Но няма достатъчно пари и се налага да започне да работи като прислужница в богаташка къща. Gi Ju е роден със сребърна лъжица в устата. Син на милиардер, той е умен и изискан джентълмен с добро чувство за хумор... Неуверен е само в едно - любовта. В миналото е имал неуспешен брак, уреден от родители му и завършил с развод. Но въпреки това, Gi Ju скоро се влюбва в непосредствената и пълна с очарование Tae Young. История наподобяваща пепеляшка, развиваща се в красивия и романтичен Париж...
Брой мнения : 2185
Местожителство : Seoul, South Korea
Re: Lovers in Paris
Като цяло ми хареса. На моменти ми беше леко банален, но за сметка на това беше лек и приятен. Главният е голям симпатяга. )))
Брой мнения : 2185
Местожителство : Seoul, South Korea
Re: Lovers in Paris
renesme_cullen написа:Като цяло ми хареса. На моменти ми беше леко банален, но за сметка на това беше лек и приятен. Главният е голям симпатяга. )))
Да Като цяло не е зле
niya991- Читател
- Брой мнения : 10
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите