This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Поредица: Ванирска сага
+45
at160479
Nikol4etoo
diana_kantarska
tuleva
mariatoni
Тони87
pavlik11
viki12
ves
kameliq70
iveto81
hekuba
cveti11
moni88
Evitta
ivamilusheva
kiara_k6
snejana_78
penka1234
e4o1976
vamida
Titoncho
Амарилис
plqsak
perla333
milla71
pg_ts
inarra
krassy123
lubima8310
Алабайка
maiimynka
ev4eee
beni1979
vladi85
jmv
Zaharka
naFarela
aranna
mir4a
Uniquemer
galileo414
Alliana
Christina.
liusi
49 posters
BGWorld :: Книги :: Преводна литература :: ИК Бард
Страница 8 от 8
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Поредица: Ванирска сага
First topic message reminder :
Автор: Лена Валенти
Жанр: Urban Fantasy
Брой страници: 528 стр.
Корица: мека
Цена: 19.99 лв.
Само едно ухапване дели омразата от любовта!
Книгата на Хаде е поток от екшън, впечатляващи емоции, кръв, сълзи и секс. Страниците не ти дават мира, искаш още. Политаш, без да можеш да спреш, крещиш, понесен от експлозия адреналин, и така ще продължиш, докато пътешествието приключи. Ако беше храна, книгата щеше да е натурален шоколад. Ако беше напитка – хубаво вино.
Калеб е суров ванир, безсмъртно същество, създадено от скандинавските богове, за да защитава хората от онези, които не са успели да устоят на кръвта и властта. Сега е в Барселона, за да се изправи срещу мистериозната организация, която отвлича и убива всички като него. Търси отмъщение и няма да се поколебае да отвлече Ейлийн Ернепо, дъщерята на лудия учен, който прави експерименти с телата на неговите приятели. Това ще бъде отговорът на пролятата кръв и безпричинното насилие спрямо неговите събратя. Калеб обаче не знае, че тази девойка ще го погуби.
Ейлийн води спокоен и нормален живот. Работи в семейната фирма, получава добра заплата, обича до полуда своето хъски и двамата си приятели от детските години. Току-що е завършила педагогика и са й обещали отлична работа в Лондон. Това е идеалната възможност да се откъсне от баща си Микаил, който не я обича и я обвинява за смъртта на майка й. Но няма как да предвиди, че през тази нощ един разгневен и ужасяващо привлекателен мъж ще я отвлече и въведе насила в свят на митология, магия, кланове и кръв...
Очаквайте на пазара 17 Декември 2012
Книгата на Хаде
кн. 1 от поредицата Ванирска сага
Книгата на Хаде
кн. 1 от поредицата Ванирска сага
Автор: Лена Валенти
Жанр: Urban Fantasy
Брой страници: 528 стр.
Корица: мека
Цена: 19.99 лв.
Само едно ухапване дели омразата от любовта!
Книгата на Хаде е поток от екшън, впечатляващи емоции, кръв, сълзи и секс. Страниците не ти дават мира, искаш още. Политаш, без да можеш да спреш, крещиш, понесен от експлозия адреналин, и така ще продължиш, докато пътешествието приключи. Ако беше храна, книгата щеше да е натурален шоколад. Ако беше напитка – хубаво вино.
Калеб е суров ванир, безсмъртно същество, създадено от скандинавските богове, за да защитава хората от онези, които не са успели да устоят на кръвта и властта. Сега е в Барселона, за да се изправи срещу мистериозната организация, която отвлича и убива всички като него. Търси отмъщение и няма да се поколебае да отвлече Ейлийн Ернепо, дъщерята на лудия учен, който прави експерименти с телата на неговите приятели. Това ще бъде отговорът на пролятата кръв и безпричинното насилие спрямо неговите събратя. Калеб обаче не знае, че тази девойка ще го погуби.
Ейлийн води спокоен и нормален живот. Работи в семейната фирма, получава добра заплата, обича до полуда своето хъски и двамата си приятели от детските години. Току-що е завършила педагогика и са й обещали отлична работа в Лондон. Това е идеалната възможност да се откъсне от баща си Микаил, който не я обича и я обвинява за смъртта на майка й. Но няма как да предвиди, че през тази нощ един разгневен и ужасяващо привлекателен мъж ще я отвлече и въведе насила в свят на митология, магия, кланове и кръв...
ОТКЪС
Последната промяна е направена от liusi на Вто 11 Дек - 10:21; мнението е било променяно общо 1 път
Зодия :
Брой мнения : 631
Местожителство : The Fires of Hell
sarita харесва това мнение
Re: Поредица: Ванирска сага
iveto81 написа:За първи път разбрах за книгата от тук. В една тема, потребителка я препоръчваше с две ръце. Реших да си я купя. Понеже беше с изчерпан тираж, търсих втора употреба, ама така и не я намирах. Намерих я в ел. формат, прочетох я и много ми хареса. Прочетена и харесана в ел. формат от мен книга, веднага се търси да се купи и в книжен. Най- после преди няколко дни успях да я намеря в книжен и да си я купя. В момента я препрочитам, все едно за пръв път я чета, така ми е интересна.
В началото на миналия месец, реших все пак да питам Бард, дали мислят да продължат поредицата, отговор не получих. Явно няма да я продължат, което е много жалко защото книгата е хубава.
Иве,Бард бяха отговорили на запитване за втората част,че няма да я издават,защото книгата не показвала ръст в продажбите. Така,че ще чакаме някоя добра душа да я преведе.
ves- VIP
- Зодия :
Брой мнения : 17548
sarita харесва това мнение
Ами те малко се изхвърлиха с тази цена как искат да им се продава макар че пак си има доста почитатели отказаха да я продължат....
beni1979- PRO
Брой мнения : 2030
Местожителство : Пловдив
Само на мен ли ми се вижда странно как така хем не се продавала, хем била с изчепан тираж
Брой мнения : 526
Момичета, писах отново на страницата на Бард във фейсбук за поредицата. Моля да ударите по едно рамо в подкрепа, та дано като видят, че има интерес да се замислят за продължение.
Зодия :
Брой мнения : 22099
Иве,сега ще те подкрепя,но много се съмнявам да я продължат,но все пак надеждата умира последна :)
Да поредицата е хубава книгата ми хареса .И от мен имаш едно рамо дано стане.Че то май е все едно да разбиваме стена с глава.Стискам палци. :headbang:
viki12- VIP
- Чете : Винаги щом намери време !
Брой мнения : 10453
kameliq70 написа:Имам чувството,че точно което се търси му купуват правата,издават една-две книги и спират.Да ти е гадно.Видях ,че има благородна душа ,която се е смилила над нас и се е заела да превежда поредицата.И така ако не е много нахално от моя страна може ли и не мен?
kami_246@abv.bg
Благодаря предварително .
В крайна сметка , някой превежда ли я или не?
pavlik11- Читател
- Зодия :
Брой мнения : 20
Местожителство : Варна
Мисля, че не. Четох назад темата и преди доста време Titoncho с много хъс е обещала веднага да започне да превежда, но като гледам до там. Не се е появявала повече, за да каже дали има на какво да се радваме и изобщо да се надяваме ли. Първата книга много ми хареса и така се бях настроила за следващите, но уви. И на мен много ми се иска някой да се заеме с превода - лошото е, че оригинала е на испански, доколкото разбрах.
Тони87- PRO
- Брой мнения : 2199
Някой знае ли, дали втората я има някъде поне на руски? Защото другите нямало да ги издават.
viki12- VIP
- Чете : Винаги щом намери време !
Брой мнения : 10453
viki12 написа:Някой знае ли, дали втората я има някъде поне на руски? Защото другите нямало да ги издават.
И аз я търсих,( на руски или английски), но за сега не я намирам. Ако някой види превод... Моля да пише!
aranna- PRO
- Брой мнения : 1786
като цяло книгата ми хареса.с нетърпение чакам 2ра част
mariatoni- Читател
Местожителство : Spain
Няма да има втора и следващи. Издателството се отказа. Освен ако някой от добрите феи тук не се заеме с превода.
tuleva- Маниак
- Брой мнения : 532
Супер е! Благодаря ви!
diana_kantarska- Читател
- Брой мнения : 17
Книгата е страхотна
Nikol4etoo- Читател
- Чете : Любовни романи, фентъзи
Брой мнения : 16
Страхотна книга жалко че няма да можем да прочетем останалите
at160479- Читател
- Брой мнения : 29
snejana_78 харесва това мнение
Книгата е страхотна !!! Заслужава си времето !
Tonq- Редовен
- Чете : всичко
Местожителство : София
Страхотна поредица с потенциал, но за съжаление поредната недоиздадена. Поне аз не знам да има издадени други книги. Честно казано напоследък не съм чела нищо добро фентъзи.
barbara.2014- Пристрастен
- Чете : Всичко, което си заслужава и ме държи будна до късно през нощта
Не ми допадна. Бая пресилено и преувеличено ми дойде всичко. Не е моето...
gorosil- Читател
- Брой мнения : 18
Книгата е страхотна, но наистина ми се иска да излезе и продължение. Някой знае ли дали се очаква следваща част?
TanyaM- Въздухар
- Брой мнения : 3
Книгата е първа част от поредица.
Мисля, че са 10 книги, но може и да греша.
За жалост, не чакайте за останалата част от поредицата.
Няма кой да я преведе и издаде.
Мисля, че са 10 книги, но може и да греша.
За жалост, не чакайте за останалата част от поредицата.
Няма кой да я преведе и издаде.
aranna- PRO
- Брой мнения : 1786
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Поредица "Сага за вода и огън"
» Сага за Дренай
» Сага за Ирландия (трилогия)
» Вампирска сага по японски
» поредица Only One
» Сага за Дренай
» Сага за Ирландия (трилогия)