Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"! Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

Join the forum, it's quick and easy

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"!

4 posters

Go down

Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"! Empty Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"!

Писане by Koen Сря 31 Окт - 15:51

Компанията "Уолт Дисни" купи "Лукас Филм" за 4.05 милиарда долара в кеш и акции, и обяви, че ще има нов филм за "Междузвездни войни", който ще излезе през 2015 година! Това ще бъде "Междузвездни войни: Епизод 7"!

Ето какво каза Джордж Лукас в изявлението си:

За последните 35 години, едно от най-големите ми удоволствия бе да видя как "Междузвездни войни" се предава от едно поколение на друго. Време е да предам "Междузвездни войни" на ново поколение кинодейци. Винаги съм вярвал, че "Междузвездни войни" би могъл да ме надживее и реших, че е важно да осъществя предаването, докато съм все още жив. Уверен съм, че след като "Лукас Филм" е под управлението на Катлийн Кенеди и има за свой нов дом организацията "Дисни", "Междузвездни войни" ще продължи да живее и ще се развихри за бъдещите поколения.

Koen
Koen
Администратор

Чете : Кралят на тръните
Зодия : Aquarius
Брой мнения : 2257
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"! Empty Re: Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"!

Писане by mutrisa Пон 24 Дек - 23:55

на мен не са ми интересни
mutrisa
mutrisa
Читател

Брой мнения : 14

Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"! Empty Re: Дисни купи Лукас Филм! Ще има нов "Междузвездни войни"!

Писане by becky13 Пон 28 Яну - 14:43

Като фен на Войните изпитвам противоречиви чувства. От една страна се радвам, че ще има продължение, но от друга си задавам въпроса "Какво ще са Star Wars без Лукас?"
becky13
becky13
Редовен

Чете : от всичко по много
Брой мнения : 66
Местожителство : София

Писане by Esk Нед 17 Фев - 22:31

И аз съм по същия начин. Страх ме е да не съсипят хубавия свят на Лукас...

Читател

Брой мнения : 48
Местожителство : Света на Диска

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите