С малко закъснение-Мерси от мое име и името на децата!Ха-ха!
Ние изкарахме един изтощителен "Ден на детето".Поне за мен.
Малко ме е яд сега,че не можахме да обиколим всички мероприятия за децата в него ден,но смятам,че следващата година при добра организация и информираност ще се напъна и ще обиколим всичко този път.Целия град....
Ходихме с децата и още две майки в парка,където имаше спортни забавления.Правеха си отбор от четирима,садиха цветя,люляха го на дървена люлка-въртележка,минаваха по въжен мост,имаше и нещо като малък лифт,но ние не ходихме там.После си пекоха нещо като "скаутски хляб"на една дълга пръчка увита с тесто върху жарава.
ходиха накрая на нещо като лагер с игри викторини.Задаваха им въпроси за пчелите,мравките,кучетата и пандите и при правилни отговори получаваха картички с любопитни факти за съответните животни.Аз през това време се отбих на една маса за родители и си направих тест -какъв родител съм.Оказа се,че съм 'Авторитетен"родител с леки "Авторитарни"наклонности и "Либерални"виждания.ХА-хаха!!!
Това малко не ми се струва вярно,но пък казах на човека дето прави тестовете,че много зависи от възрастта и пола на детето.Защото има неща които на малко дете не можеш да позволиш,но на един тинейджър-би могъл.Е,той се съгласи с мене,но както и да е...
С малкия палавник/сина ми/ходихме на една маса за малки деца,където оцветявахме с боички гипсова фигурка.Много му хареса.Ние оцветихме влакче,което е на почетно място във витрината ни...
А големите деца/каките и баткото/пяха на караоке и рисуваха с бои и грим лицата им.Стела и момченцето бяха котки,а другото момиченце-мишка-за да я гонели...
В хипермаркетите също е имало някакви забавления,но не можахме да обиколим и там...
Затова пък него ден на мойта дъщеря все й вървеше да намира разни работи.Първо на спирката намери едно бяло плюшено мече,което си го взехме и изпрахме и сега се редуват двамата да спят с него.Оказа се много актуално.После ходиха на детски занимателен център,където беше безплатно него ден гледането на деца.За мене-добре дошло,че имах и работа да върша,сама ми е по-лесно.За първи път малкия не се разплака без мене.Явно вече свиква да се отделя за повече време.Приеха го в детската градина,ще видим там как ще свикне.Надявам се да не плаче много.Макар да ми е второ дете вече,и знам какво следва,все пак се притеснявам и за него...
Продължихме с детските празници и на 2-3,но не беше толкова интересно.
Стига съм ви занимавала с глупости,някой друг да пише вече....