Жените хвърлят много усилия и пари, за да се почувстват красиви и секси и да замаят главите на мъжете.
Но често нещата излизат от контрол и вместо дамата да изглежда сексапилно, от нея лъха вулгарност.
Според Стив Уард - специалист в междуполовите отношения, както сам се нарича, и изпълнителен директор на агенция за запознанства, жените не бива да залагат на прекалено провокативния и мръснишки вид, ако искат един мъж да ги вземе на сериозно.
За Стив има много голяма разлика между това да заведеш една жена в спалнята и да я представиш на родителите си.
"За мен една дама, която се е облякла предизвикателно и вулгарно, отправя следното съобщение към мен - нямам особено голямо уважение към себе си, затова се опитвам да впечатля околните с разголеното ми тяло."
Уард определя мръснишкия външен вид като престаравене от страна на жената, докато сексапилът просто идва от вътре. Жените могат да изглеждат секси и в същото време уверени в себе си, интелигентни и сериозни, докато мръсниците не могат.
"Едни от най-сексапилните дами, които съм виждал, са носели обикновен потник и клин за йога, или памучна лятна рокля. Секси означава увереност и усмивка, а не дрехи и обувки", споделя Уард.
Източник: http://kaprizen.com