Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Правилата са много прости. Първия(т.е. аз) казва една музикална звезда, а следващият я оприличава на някаква храна и така се повтаря. Да речем аз казвам Джъстин Тимбърлейк, а next отговаря "боб".
Почвам: Бритни Спиърс?
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър Dean: You're not going to kill me, are you? Sam: No. Dean: Good. 'Cause that would be awkward...
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър Dean: You're not going to kill me, are you? Sam: No. Dean: Good. 'Cause that would be awkward...
______________________________ ... Очите му все още бяха прекрасни, все още бяха човешки, но в тях сега имаше знание, нарастваща тъмнина. Секс, поради липса на по-точна дума, но този израз в мъжките очи е прекалено първобитен, за да го има в речника... Това е тъмнината, която всички ние пазим вътре в нас, надничаща навън. Тази част от нас, която сме хванали в капана на своите сънища и отричаме на светло.. _______________
можеше и по-зле да е но нямам време да ровя... Джъстин Бобъра(Бийбър де...)