Ametist написа: През целия си живот не съм "сядала" да уча. Всичко, което знам е от слушане в час и писане на домашната в междучасията(не преписване!!!). Не знам защо бащата на моята приятелка постоянно я ръга да учи... то всъщност въпросното "учене", в какво се изразява: сядаш на един стол, диван или на каквото намериш, и почваш да "зубриш" урока. :dry: Може и да не съм права(все пак НИКОГА не съм учила "така"), но да се правят забележки за лоши оценки, според мен е безсмислено. Всеки човек си има ценностна система и сам си преценява кога и как да си прецака живота :pardon: и да се карат, и да не се карат, ако не искаш да научиш нещо, никой не може да те накара :haha:
Методите на нашите са свързани основно с парите за книги. Седмица без книга и съм колкото Кат в гроба...иначе за другото си права!
Тя имаше всичко, освен онова, което всички мислеха, че притежава. Любов. Афродита не позволи сълзата да капне от окото и, гледайки как щастието и забравя за нейното съществуване. Тогава тя стана ходещ мъртвец.