5 неща,които трябва да знаете за епизода1.Джейк. За последно го видяхме да заминава на лодка в края на последния епизод, но ще го видим отново в епизод 10 – „Darkness”. Каква роля ще изпълнява в епизода? Ще трябва да изчакате и да видите! Но за щастие, за разлика от последните няколко епизода, това не е още една част от шоуто на Джейк – Каси е на преден плак, както и трябва да бъде.
2.От една страна ми е трдудно да повярвам, че Стефани Крамър може да е майка на някого, или дори на Гейл Харолд, който самият играе родител. Не знам на колко години е, но ми изглежда доста млада… и все пак, CW е място, където Джасмин Гай може да играе баба. Поне в „Дневниците на вампира“ обясниха, че вещиците мофат да остаряват по-бавно и предполагам, че обяснението тук е, че хората в Ченс Харбър имат деца като по-млади. Но както и да е… Стефани Крамър идва в града като майка на Чарлз Мийд и баба на Даяна. Наистина ми се струва интересна. В същата посока, намирам поколението на „старейшините“ по-интересно, отколкото Чарлз и Доун. Знам, че те добавят нещо към историята и че Гейл Харолд има много фенове, но предпочитам да опозная повече младите първо. След всичко казано… Крамър е една от най-добрите гостуващи звезди в шоуто и героинята й Кейт определено заслужава гледане.
3.Тъмната магия на Kаси. Каси се доверява на Адам за своите притеснения и се получава проблем, когато Даяна разбира какво се случва. Каси и нейното потапяне в черната магия ще е доста интересно за нас; и въпреки, че Брит Робъртсън и фантастична актриса не можем да кажем, че си я представяме да играе тъмна и зла, ако изобщо се стигне до там. Мога да ви разкрия, че Каси намира начин да накара хората да млъкнат със сигурност.0
4.Мелиса, аутсайдера. Въпреки, че Мелиса потвърждава в този епизод, че не иска само да следва Фей наоколо, Джесика Паркър Кенеди отново е изтеглила късата клечка и почти няма участие в епизода, освен да следва Фей. Нека видим повече от нея! Може би тя е другото дете Балкойн?
5.Фей търси помощ. Фей отива при някой на име Лий (гост звездата Грей Деймън) за помощ, за да и върне собствената сила. Не виждаме много от Лий, но той е друг герой, който искаме да има повече действие. Дамите (а може и няколко господа) може да го намерят за доста привлекателен за окото… (Хей CW, защо няма промо снимки с това момче?) Разузнаването на Фей също вкарва няколко хапливи шеги, които само Фей може да ви покаже.
Превод: yan4etolp & Mokka
Източник: KSite