This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Въпрос
+7
bonbon4e
desizlateva
krasi
Valleisu
Zaharka
kriseto
diidko97
11 posters
Страница 1 от 1
Въпрос
Може ли да попитам как пишете на главната страница..Как слагате бгтопа там....Моляви кажете
diidko97- Въздухар
- Брой мнения : 1
Re: Въпрос
След като вече имам 10 мнения, къде трябва да вляза, за да мога да чета певодите?
kriseto- Читател
- Брой мнения : 25
kriseto написа:След като вече имам 10 мнения, къде трябва да вляза, за да мога да чета певодите?
Отиваш на началната страница, скролваш смело надолу и ще откриеш разделите с преводи. Няма как да не ги видиш, това са онези с картинките. Всеки превод си има свой раздел. Влизаш в раздела и вътре ще намериш (в момент излизат отгоре, но ако се смени скина на форума може да минат отдолу; няма страшно, там са си) подраздели с преведените глави на съответните книги. Или друг вариант е, ако така не можеш да се ориентираш, че в повечето раздели за преводи има една темичка кръстена "Каталог", или нещо звучащо подобно, в която можеш да намериш линкове към всяка глава.
Зодия :
Брой мнения : 5610
Местожителство : Discworld
yulia.tacheva харесва това мнение
Искам да попитам, защо не мога да чета преведените ви книги? Отварям линка с книгата и ми изписва, че този форум не съществува.
Valleisu- Читател
- Брой мнения : 10
Valleisu написа:Искам да попитам, защо не мога да чета преведените ви книги? Отварям линка с книгата и ми изписва, че този форум не съществува.
Защото досега нямаше направени 10-те задължителни мнения. Сега, след като вече си ги имаш, не би следвало да имаш проблем.
ПП: Ако се чудиш къде са ти изчезнали част от предишните коментари - бяха изтрити, защото не отговаряха на правилата. Не е зле да се запознаеш с тях.
Зодия :
Здравейте!Искам да ви попитам какъв е лимита от коментари за да мога да пращам лични съобщения?Благодаря!
krasi- Читател
- Брой мнения : 30
krasi написа:Здравейте!Искам да ви попитам какъв е лимита от коментари за да мога да пращам лични съобщения?Благодаря!
25
Зодия :
Здравейте имам няколко въпроса. Какво означава, че трябва да имам 10 мнения написани, при положение че не мога да ги напиша? Къде са ви преведените книги? Защото нямам това с 10те (извинете ме, но четох правилата и просто не го разбрах ) не мога да тегля ли ? Има отделни теми за книги ли?
desizlateva- Читател
- Брой мнения : 10
desizlateva написа:Здравейте имам няколко въпроса. Какво означава, че трябва да имам 10 мнения написани, при положение че не мога да ги напиша? Къде са ви преведените книги? Защото нямам това с 10те (извинете ме, но четох правилата и просто не го разбрах ) не мога да тегля ли ? Има отделни теми за книги ли?
Очевидно можеш да пишеш мнения, след като си написала това тук. След като направиш заветните 10 ще получиш достъп до преводите, които преди това не са видими за теб и всички останали потребители с твоя ранг. Някои преводи имат опция за теглене, други са качени само за четене в момента. Всичко това ще стане достъпно след бъдат изпълнени условията.
Зодия :
Зах, имам въпрос. Зададох го на ЛС. Отговорът ми е много важен.
Отговорът ти е изпратен. Разрешението на проблема не ме касае ни на йота. Може да спрете 100 човека да ме занимавате с драмата на един дразнител. Благодаря!
Зодия :
Здравейте! Надявам се да пиша на правилното място. Какво мислите за Лий Ан Уолъс? Някой чел ли е нейните книги? Успях да намеря само две , а много ми харесаха. Ако някой ми помогне или има преведени други моля ви пишете ми. Благодаря предварително за вниманието!
Denica84- Читател
- Чете : ,, Породите" и ,, Новите видове", исторически любовни романи , фентъзи любовни романи и др.
Брой мнения : 30
Местожителство : Димитровград
Здравейте,моля за съдействие!Искам да променя настройките,така че да не ми изпращате мейли ,но нещо не се спрвих
Saso- Читател
- Брой мнения : 20
Здравейте,Saso написа:Здравейте,моля за съдействие!Искам да променя настройките,така че да не ми изпращате мейли ,но нещо не се спрвих
Какви имейли ви изпращаме?
Зодия :
Брой мнения : 2257
Местожителство : София
По всяка тема ,която съм коментирала,всеки път когато някой пише нещо го получавам на мейл.Пише ,че мога да го прекратя от настройките ,но не намерих как
Saso- Читател
- Брой мнения : 20
Кликвате горе в дясно на профила си и избирате от менюто ""Променете профила си". В новопоявилото се меню от ляво отивате на "Notifications". Срещу "A new post in a watched topic" махнете отметката на "By Email".Saso написа:По всяка тема ,която съм коментирала,всеки път когато някой пише нещо го получавам на мейл.Пише ,че мога да го прекратя от настройките ,но не намерих как
Последната промяна е направена от Koen на Чет 22 Сеп - 20:35; мнението е било променяно общо 1 път
Зодия :
Брой мнения : 2257
Местожителство : София
Saso написа:По всяка тема ,която съм коментирала,всеки път когато някой пише нещо го получавам на мейл.Пише ,че мога да го прекратя от настройките ,но не намерих как
Можете също да спрете да следите дадена тема, като кликнете на "звънчето" с текст: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"
То се намира точно под полето за писане на отговори, и така няма да получавате имейли от тази тема.
Но е добре ако нещо Ви интересува от другите теми да получавате имейли, за това не забранявайте тази опция от настройките си.
Надявам се да съм била полезна.
Хубава вечер!
reneta2005- VIP
- Чете : Исторически и съвременни любовни романи
Брой мнения : 3042
Местожителство : Стара Загора
Koen and yulia.tacheva харесват това мнение
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите