Koen написа:
Единственото общо, което казах за "Здрач" и този филм е, че таргетира женската аудитория и си държа на него.
E, не. За мен не си прав и всъщност няма как да знаеш дали е така, докато не гледаш филма. :pardon:
И това със сигурност не е история за кифли, както ти изкарваш, че ще я извъртят. Даже напротив, логично е да се харесва и на мъжкия пол. Доста е всеобхватна и може да допадне на всички възрасти. Откак зарибявам хора по поредицата го констатирах като факт - момчета, момичета, хора от кажи-речи всяка възрастова категория (е, добре де - между 16 и 55 години) досега НЕ съм срещнала човек, който да убедя да прочете трилогията и да не установя две неща: 1во - и хората, които четат най-бавно са я изчитали за броени дни и 2-ро - никога не е имало и един поне малко разочарован. Е, някои казаха, че е малко мрачна и тежка, но това не им попречи да говорят с ентусиазъм и да им остане трайно в съзнанието като поредица, която им е харесала много. Да не говоря, че най-големите скептици ден след като им дадох първа книга ми звъняха да ме питат "Може ли утре да донесеш и втора и трета?". Сам прави сметка.
Колкото до актьорите, ужасно ми е трудно да ви разбера. Актьорът, който играе Пийта съм виждала като хлапе в роли в стари блудкави филми, намирам го за симпатяга и не ирае зле. Който е по-добър от него, да иде да го замести. Другите двама, в ролите на Кат и Пийта са ми неизвестни. И не само на мен. Айде считайте ме за масовия зрител. Откъде тогава се пръкна тезата, че са избрани едва ли не като любимците на женската аудитория? Нима са чак толкова известни? Е, да ама не. И хората не са мега звезди, не са някакви топ модели. Обикновени визуално хора са и това е едно от нещата, които най им харесвам.
Иначе, Коен ти разбирам мисълта за Тайлър Лотнър, обаче не мисля, че тук в случая е така. Както казах, това никъде не пише да е планирано като поредния Холивудски екшън в духа на филмите със Силвестър и компания (или други, по-млади звезди като Скалата и компания). Как по друг начин да ти обясня, че ако те се пръкнат на екрана в този филм това ще се превърне в комедия? Ами, ще оставя филмът да ти обясни, ако се навиеш да го гледаш. И не ме разбирай погрешно, както казах се кефя на тези любими звезди, ама ще са супер не на място в Игрите. Напушва ме смях като си ги представя, извинявай.
А, и да отговоря на Ашли, ами не се имам за хейтър. :pardon: Има различни прояви на хейтване и не е нужно да значи директно "всичкомразене".