Me4tatelka23 изобщо не се притеснявай и аз съм такава.Което не е лошо,защото мъжете обичат когато някой ги слуша и изглежда заинтересован от проблемите им.Поне при мен този подоход действа.Също така действа подхода да се интересуваш от нещата от които и той,но не и да претендираш,че си по-голям спец(нали знаете...мъжкото его!).Изобщо и да говориш е добре и да не говориш пак е добре,просто трябва да го превърнеш в свой плюс и в двата варианта.Това,че ти е далечен братовчед не е проблем,но това,че ти може би си влюбена в него-е,защото пък ти за него може да си само братовчедка и евентуална бройка.Така,че внимавай!
Не,че аз съм най-големият спец по мъжките въпроси...и аз нямам кой знае каква тактика.Освен да го изслушваш или поен да се преструваш,че е така доакто говори за GTA,CS,Dota...и всякакви други съкращения значещи поредната невероятна компютърна игра,също помага...много помага самоуважението.Знам много момичета които не са супер красавиците,но се държат сякаш са и това винаги е било точната формула,защото ако знаеш как превърнеш минусите с в плюсове-нищо друго не ти трябва.Нямам предвид да се дърржиш като кифла,но да все пак женствено и да се грижиш за външния си вид и да знаеш кое ти е плюс и да го подчертаваш и във външния вид и в поведението си.