FacelessMachine написа: Най-много ме кефи Тор. Причината не заради външния му вид или необикновеното му държание, а защото лично аз си се представям че бих бил като него. Иначе всички са големи пичове освен Бъч :haha:
Знам че Тор не е най-популярния, но въпреки това ми е любимец. Може би и точно защото не е толкова популярен сред фенската база, затова ми е привлякъл вниманието *повдига рамене*
Леле, че какво му е на Бъч?
Голям сладур си е, пич и половина. Ама всеки си има мнение. :pardon:
И, аз не мисля, че Тор не е популярен. Още съм на шеста книга (така де, скоро ще я почвам), обаче, при все, че знам за кого се отнасят следващите, с най-голямо нетърпение очаквам историята на Тор! Нямам търпение да се появи отново и смятам, че липсата му се усеща. Всеки от братята е уникален с нещо и той също притежава свое собствено излъчване. Със сигурност не е по-малко достоен от останалите - и като воин, и като мъж, и като личност...
Та, като говорим за Популярни, мен пък те в тази поредица не ме привличат толкова и не ме впечатляват с визията, с която се описват и т.н.
Рот например ми беше най-невнушителен, колкото и нелепо да прозвучи. Заради неговата книга можеше и изобщо да не продължа с книгите нататък, ако не беше една от най-добрите ми приятелки да ме убеди, че си заслужават. Рейдж например, който е спряган за най-ненадминатия красавец в Братството, не ми е любимец. Харесвам го, да, но поради съвсем различни причини от това, че е "Холивуд"! :pardon:
И Фюри, който е описан като същинско eye candy не ме впечатлява особено. И то цялостно. Брат му Зейдист е съвсем друга работа, но това е друг въпрос. :bigsmile:
Мисълта ми е, че дори и на книга външния вид не е това, което гарантира привличането на истинските почитатели.
Та, впрочем, евала, ти си от малкото момчета, които четат подобен тип книги и дори коментираш по тях. :goodjob:
Повечето представители на мъжкия пол не се захващат, защото самата идея, че това евентуално са книги, насочени към женската аудитория ги кара да ги отричат като възможно четиво. А според мен нещата са си двустранни, както могат да са интересни за нас, така могат и за вас. В тези книги си има от всичко и за всеки.