This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Най-татуираният човек на земята
5 posters
BGWorld :: Спам Център :: Обща Дискусия :: Любопитни факти
Страница 1 от 1
Най-татуираният човек на земята
Въпреки че Джулия Гнус "покори" всички с почти напълно татуираното си тяло, тя все пак е запазила няколко процента непокътнати (ние се досещаме къде са тези проценти) от крехкото си телосложение.
Лъки Даймънд Рич (Lucky Diamond Rich) е човекът, който е успял да влезе в нигата на рекордите на Гинес със 100% татуирана кожа по тялото. Той е прекарал 1150 (48 дни) часа в татуиране на тялото си и е минал през 136 татуировчика в повече от 250 студиа. Това се е случило в 45 града, в 17 различни държави.
Всичко започнало със стремежа на Лъки да има разноцветни татуировки по цялото си тяло от всички части на света. Като малък се възхищавал на татуираните мъже и жени. Тогава направил първата си татуировка и не е спирал до днес.След това решил да покрие тялото си с черен цвят, а след това е добавил бели краски, за разнообразие. Ентусиастът е татуирал и най-нежните и неприкосновени части от тялото си като клепачите, ушите изцяло, подмишниците и дори венците си. Ако се чудиш дали се е татуирал и "там", отговорът е "да", пенисът му също татуиран.
Това обаче не са единствените умения на Лъки Даймънд Рич. Той е известен с умението си да прави невероятни фокуси, да жонглира с всякакви предмети, да кара велосипед на една гума. Но най-впечатляващото от всичко е поглъщането на мечове.
39-годишният Лъки Даймънд Рич е роден в Нова Зеландия, но развива кариерата си на уличен актьор в Австралия.
http://www.menbg.com
Лъки Даймънд Рич (Lucky Diamond Rich) е човекът, който е успял да влезе в нигата на рекордите на Гинес със 100% татуирана кожа по тялото. Той е прекарал 1150 (48 дни) часа в татуиране на тялото си и е минал през 136 татуировчика в повече от 250 студиа. Това се е случило в 45 града, в 17 различни държави.
Всичко започнало със стремежа на Лъки да има разноцветни татуировки по цялото си тяло от всички части на света. Като малък се възхищавал на татуираните мъже и жени. Тогава направил първата си татуировка и не е спирал до днес.След това решил да покрие тялото си с черен цвят, а след това е добавил бели краски, за разнообразие. Ентусиастът е татуирал и най-нежните и неприкосновени части от тялото си като клепачите, ушите изцяло, подмишниците и дори венците си. Ако се чудиш дали се е татуирал и "там", отговорът е "да", пенисът му също татуиран.
Това обаче не са единствените умения на Лъки Даймънд Рич. Той е известен с умението си да прави невероятни фокуси, да жонглира с всякакви предмети, да кара велосипед на една гума. Но най-впечатляващото от всичко е поглъщането на мечове.
39-годишният Лъки Даймънд Рич е роден в Нова Зеландия, но развива кариерата си на уличен актьор в Австралия.
http://www.menbg.com
˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•●
escapingthesun- VIP
Брой мнения : 3625
Местожителство : Paradise city
Re: Най-татуираният човек на земята
Джулия Гнус
Джулия Гнус, известна също под псевдонима Лейди Илюстрация, попадна в книгата на Гинес като най-татуираната жена на планетата.
95% от нейната кожа е заета с различни герои от анимационни филми и филми.
http://smile-bg.com
˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•●
escapingthesun- VIP
Брой мнения : 3625
Местожителство : Paradise city
Тази Джулия прилича на тези от Аватар :blink:
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
незнам колко луд трябва да си че да направиш тая глупост , не ме разбирайте погрешно аз харесвам татосите дори искам да си направя за жалост кожата ми непозволява , но това поне за мен е откачено
valq- Редовен
Брой мнения : 59
Lora11 написа:Тази Джулия прилича на тези от Аватар :blink:
Точно за Аватар си мислех, докато я гледах :haha:
Зодия :
Брой мнения : 614
Местожителство : Канзасс
Колко търпение трябва,че да стигнеш тези резултати.На мен не ми харесва,някак неестествено е.А аз си помислих за Мистик от филма "Х-мен"
Зодия :
Брой мнения : 1270
Местожителство : Русе
Разбирам да си направиш нещо интересно и оригинално някъде на тялото, но това само да не си татуираш ирисите, едва ли не, е това не го разбирам....
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Аз си помислих дали има татуси и "там,където слънце не грее"-между задните части с извинение
Зодия :
Брой мнения : 1270
Местожителство : Русе
Similar topics
» Най-косматият мъж на земята
» Най-смъртоносните животни на земята
» Пътуване до центъра на Земята
» Земята: Ново начало
» Раждането на Вайнемойнен и засаждането на Земята
» Най-смъртоносните животни на земята
» Пътуване до центъра на Земята
» Земята: Ново начало