This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Когато бях на 16
+4
~ЛиЛ~
~ Mistery writer ~
Zaharka
~ i.LLusion
8 posters
BGWorld :: Спам Център :: Обща Дискусия
Страница 1 от 1
Когато бях на 16
Идеята взех от едно едно предаване по МТВ "Когато бях на 17" ..
Но тъй като тук повечето сме на по-малка възраст, промених името на "Когато бях на 16" и да, вече официално НЕ трябва да сте на 16 години, за да пишете в темата.
Трябва да опишете как сте изглеждали, вашия стил, по какво сте били запалени? Каква музика сте слушали? Вашите идоли, любими изпълнители? Вашите хобита? Как сте прекарвали времето си?
Кои са първите неща, които направихте, когато бяхте на 16 години? Кои са най-дивите и най-необичайните?
Кои няма да забравите никога!?
С какво ще запомните вашите СЛАДКИ 16 !?
Но тъй като тук повечето сме на по-малка възраст, промених името на "Когато бях на 16" и да, вече официално НЕ трябва да сте на 16 години, за да пишете в темата.
Трябва да опишете как сте изглеждали, вашия стил, по какво сте били запалени? Каква музика сте слушали? Вашите идоли, любими изпълнители? Вашите хобита? Как сте прекарвали времето си?
Кои са първите неща, които направихте, когато бяхте на 16 години? Кои са най-дивите и най-необичайните?
Кои няма да забравите никога!?
С какво ще запомните вашите СЛАДКИ 16 !?
Брой мнения : 4294
Re: Когато бях на 16
Абе, не бяха особено сладки. Бях си същата - харесвах същите неща, обличах се по същия начин, слушах сходна музика (само дето сега е малко по-хард ), мислех по същия начин... Няма особена промяна. Единственото по-различно е, че тогава бях по-затворена и все още се опитвах да бъда добричка. Малко след това спря напълно да ми пука от който и да било, започнах да поставям всеки на мястото му, спрях да си мълча... станах това, което съм сега. :haha: Не случайно казвам, че акъла ми все още си е на 17. :pardon:
Зодия :
Брой мнения : 5610
Местожителство : Discworld
Имаше си своите спадове и възвишения, не знам какво мога да кажа.. Хареса ми да съм на 16, жалко, че толкова бързо минаха, щеше ми се да постигна повече неща през тази една година, но такъв е живота.. :pardon:
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Ех тези сладки 16..да де за вас може и да са били,за мен не бяха..нищо ,че беше преди...колко 5 години.Не съм се променила много във вкус и външен вид,но като характер определено.Тогава си много чувствителна ,а аз определено бях...
Зодия :
Брой мнения : 286
Местожителство : Пловдив
Друг път чувствителна~ЛиЛ~ написа:Ех тези сладки 16..да де за вас може и да са били,за мен не бяха..нищо ,че беше преди...колко 5 години.Не съм се променила много във вкус и външен вид,но като характер определено.Тогава си много чувствителна ,а аз определено бях...
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Аз бях...секи е различенLora11 написа:Друг път чувствителна~ЛиЛ~ написа:Ех тези сладки 16..да де за вас може и да са били,за мен не бяха..нищо ,че беше преди...колко 5 години.Не съм се променила много във вкус и външен вид,но като характер определено.Тогава си много чувствителна ,а аз определено бях...
Зодия :
Брой мнения : 286
Местожителство : Пловдив
Лелеееееееее!Чак вече не помня...
Ами тогава за първи път се целувах с момче-ужас!Бях много неуверена,затворена в себе си,доплакваше ми се често и се влияех от мнението на "приятелките ми"
Ами тогава за първи път се целувах с момче-ужас!Бях много неуверена,затворена в себе си,доплакваше ми се често и се влияех от мнението на "приятелките ми"
Зодия :
Брой мнения : 1270
Местожителство : Русе
Тогава си живеех на 50км от нашите,общо взето това беше по-затворения ми период,не ми се излизаше особено,всичко ми беше малко омръзнало,да кажем че и бях доста по-оптимистично настроена отколкото сега,вярвах в много неща в които днес не вярвам.Да си кажа честно май се радвам че този период отмина
bubzz- Активен
Брой мнения : 193
Местожителство : софия
Оххх бяха хубави времена,но и сега съм си същата.... Вкуса ми си е същия както и много други неща..
byh4o- Напредващ
- Чете : фентъзи и романи
Брой мнения : 97
Местожителство : София
Ами,изглеждах по почти същия начин,слушах същата музика,която сега слушам,стилът ми беше малко по-ексцентричен,или по-точно странен ,първото нещо,което направих беше да се науча да свиря на китара,тъй като за 16-ия ми рожден ден ми подариха електрическа китара и друго не си спомням,макар че,беше само преди една година и няколко месеца
Зодия :
Брой мнения : 998
Местожителство : City of Evil
Similar topics
» Когато тя...
» Когато някой досажда?
» Когато падне мрак
» Какво правите когато се изнервите?!
» Когато няма надежда
» Когато някой досажда?
» Когато падне мрак
» Какво правите когато се изнервите?!