This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Дамски клуб "Убийства"
2 posters
Страница 1 от 1
Дамски клуб "Убийства"
Дамски клуб "Убийства"
Още една независима и красива жена става успешен следовател! Този път брюнетка – Анджи Хармън. Сериите „Дамски клуб Убийства” са по бестселъра на американския автор на трилъри Джеймс Патерсън, Women’s Murder Club е драматичен сериал за четири успели жени от Сан Франциско - детектив, лаборантка, помощник областен прокурор и репортер.
Четирите дами обединяват знанията и приятелството си, за да разрешават заплетени криминални случаи и мистериозни убийства.
Актьори:
Анджи Хармън като Линдзи Боксер
Лаура Харис като Джил Бърнард
Паула Нюсъм като Клер Уошбърн
Обри Долар като Синди Томас
Линда Парк като Денис Куон
Роб Естес като Том Hogan
Тайрис Алън като детектив Уорън Джейкоби
Още една независима и красива жена става успешен следовател! Този път брюнетка – Анджи Хармън. Сериите „Дамски клуб Убийства” са по бестселъра на американския автор на трилъри Джеймс Патерсън, Women’s Murder Club е драматичен сериал за четири успели жени от Сан Франциско - детектив, лаборантка, помощник областен прокурор и репортер.
Четирите дами обединяват знанията и приятелството си, за да разрешават заплетени криминални случаи и мистериозни убийства.
Актьори:
Анджи Хармън като Линдзи Боксер
Лаура Харис като Джил Бърнард
Паула Нюсъм като Клер Уошбърн
Обри Долар като Синди Томас
Линда Парк като Денис Куон
Роб Естес като Том Hogan
Тайрис Алън като детектив Уорън Джейкоби
Брой мнения : 4294
Re: Дамски клуб "Убийства"
ООО,този почнах преди време да го гледам.Стана ми интересен ,но нещо бяха спрели снимките тогава,и аз го зарязах.Може скоро пак да го потърся...
Зодия :
Брой мнения : 1270
Местожителство : Русе
Re: Дамски клуб "Убийства"
И на мен ми е интересен. Гледам някой епизоди по телевизора, но скоро мисля и да си го дръпна, ако го намеря онлайн. Хубаво сериалче, актрисите са добри ..
Абе заслужава ли загубата на време
Абе заслужава ли загубата на време
Брой мнения : 4294
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|