This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Нощни птици ли сте?
+8
kaaamzzz
Ninkata1007
Riddle
~ i.LLusion
das4eto
beatriche37
~ Mistery writer ~
Shinbi
12 posters
BGWorld :: Спам Център :: Обща Дискусия
Страница 1 от 1
Нощни птици ли сте?
Обичате ли да стоите до късно? Често ли ви се случва? Ако отговора е да,кога си лягате и какво правите докато ви се доспи? Или предпочитате дозата здрав сън и си лягате рано? :]
Shinbi- Преводач
Брой мнения : 215
Местожителство : ...around the world
Re: Нощни птици ли сте?
Принципно съм нощна птица.. Лягам след 12, понякога и след 3.. Цяло лято си лягах към 4-5 часа Даже си правих рекорд еди-колко-си часа без сън :haha: Какво правя ли? Различно.. Понякога чета нещо, друг път гледам някой филм, пък даже понякога си готвя
Но заради тази първа смяна си лягам не по късно от 12 :dry: Защото ако не си легна, по добре да не спя цяла нощ, организма ми може да го понесе, вместо да спя 2-3 часа и после да се чудя на кой свят се намирам Нямам търпение да дойде пролетната ваканция :happy:
Но заради тази първа смяна си лягам не по късно от 12 :dry: Защото ако не си легна, по добре да не спя цяла нощ, организма ми може да го понесе, вместо да спя 2-3 часа и после да се чудя на кой свят се намирам Нямам търпение да дойде пролетната ваканция :happy:
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Да..честно казано обичам да си лягам късно...към 2-3 дори 4-5 се е случвало да си лягам.Веднъж дори изпробвах да видя как е да отидеш на училище без да спиш....беше ужасно,не знаех на кой свят съм.
Обикновено чета,чатя,гледам някакъв филм или просто се занимавам с нещо,което в момента ми е станало интересно.
Преди обичах да си лягам късно,когато бях и 1-ва смяна,но вече смятам,че няма смисъл и си лягам към 12,за да бъда в час иначе хич ме няма...
Обикновено чета,чатя,гледам някакъв филм или просто се занимавам с нещо,което в момента ми е станало интересно.
Преди обичах да си лягам късно,когато бях и 1-ва смяна,но вече смятам,че няма смисъл и си лягам към 12,за да бъда в час иначе хич ме няма...
beatriche37- Преводач
Брой мнения : 45
Дам нощна птица съм ..
das4eto- Читател
- Чете : Bella Morte
Брой мнения : 11
Местожителство : FIRST GRAVE ON THE RIGHT
Ами, когато съм втора смяна стоя до доста късно .. особено ако имам интересно четиво се е случвало да осъмвам и да си лягам към 7,8 и да спа до 12 часа. И ставам и отивам на училище ..
Когато съм първа смяна лягам към 11, 12 .. не по-късно, защото иначе се чувствам труп..
А лятото, о, лятото не съм спала с дни :lmao: ..
Когато съм първа смяна лягам към 11, 12 .. не по-късно, защото иначе се чувствам труп..
А лятото, о, лятото не съм спала с дни :lmao: ..
Брой мнения : 4294
Определено съм. Лягам си късно, заспивам трудно и се чувствам по - жизнена през нощта.
Брой мнения : 158
Местожителство : Пловдив
Ами може да се каже, че съм нощна птица. Доста късно лягам по принцип, но с новата работа съм на смени и карам и дневни и нощни та спя когато имам време а и не случайно са казали, че от сън спомени няма
Ninkata1007- Читател
Брой мнения : 14
Еми да си кажа,има случаи,по-скоро постоянно де,не си лягам въобще
Зодия :
Брой мнения : 392
Местожителство : България
Да.Стига да съм се захванала с някоя интересна книга просто не мога да заспя. Дори когато съм първа смяна не мога да се спра, имала съм и случаи въобще да не си легна и направо да отида на училище.А в края на тази учебна година 4-5 часа сън бяха просто перфектната почивка . То по принцип аз и часовника не се разбираме де, да отида с 10-15 минути закъснение в час по химия си беше традиция .А пък и завързах големи приятелства с таксиметровите шофьори, има един даже отстъпки ми прави :lmao:
Black_Cherry- Драскач
- Чете : Nothing ;(
Брой мнения : 571
Местожителство : Dreamland
Аз съм по същия начин, с тази разлика, че не заспивам, чак толкова трудно.Riddle написа:Определено съм. Лягам си късно, заспивам трудно и се чувствам по - жизнена през нощта.
Зодия :
Брой мнения : 15
Местожителство : France.
Black_Cherry написа:То по принцип аз и часовника не се разбираме де, да отида с 10-15 минути закъснение в час по химия си беше традиция .
Абе то да беше само в химията, да не говорим как се проспиват часове по изобразително, ама там ти е простено
За мен сънят е нещо важно и ако не се наспя съм като труп, но пък ако имам някоя интересна книга или сериал, който да гледам просто няма начин да си легна навреме. Например снощи си легнах към 3 и 10 и странно, но се събудих в 6 и нещо необичайно е за мен, много! Аз попринцип не ставам толкова рано, а пък с лягане в такъв час хептен
Strawberry- Нинджа-психопат
Брой мнения : 740
Местожителство : РуСе
На мен лично ми се случва доста често да седя до късно,особено когато не работя....
byh4o- Напредващ
- Чете : фентъзи и романи
Брой мнения : 97
Местожителство : София
BGWorld :: Спам Център :: Обща Дискусия
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите