BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGWorldВход

descriptionMisfits EmptyMisfits

more_horiz
Misfits Misfits-group-v6-LST080044

Година : 2009-2011
Жанр : Комедия, Драма, Фентъзи
В ролите : Робърт Шийан, Антониа Томас, Лорън Соша, Айвън Реон, Нейтън Стюърт-Джарет, Алекс Рийд, Майкъл Обиора, Ана Ковал, Мишел Феърли, Бен Смит

"Misfits" е нов сериал от създателите на "Skins" и "The Inbetweeners", който ще зарадва зрителите си с уникален хумор и потапяне във фантастичния жанр.

След като попадат в странна буря, група млади хора, извършващи обществено полезен труд, придобиват суперсили.

Упоритата Кели започва да чува мислите на хората; спортния герой Къртис разбира, че може да върне времето назад, когато наистина съжалява за нещо; купонджийката Алиша пробужда силно сексуално желание у всеки, който я докосне; дори и срамежливия Саймън има способността да става невидим, когато се почувства игнориран; всичко това затруднява Нейтън да открие каква е неговата суперсила.

Простоватата на пръв поглед история звучи по нов начин, благодарение на британския си колорит и извесното за създателите си несъобразяване с цензурата.

Screenshots:

Misfits Misfits202

Misfits Tumblr_l0pu4pJTo11qaazcwo1_500

Misfits Misfits206

Misfits Misfits

Misfits Misfits204

Misfits Ris

Misfits 101210misfits

Последната промяна е направена от escapingthesun на Пон 24 Яну - 23:28; мнението е било променяно общо 1 път

Go on and pull me under, cover me with dreams, love me mouth to mouth, now you know I can't resist 'cause you're the air that I breathe...

˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•●
Misfits 5ebeb31088bcb1a926e7566de5806468
Misfits Animated_gif_024_hippo

descriptionMisfits EmptyRe: Misfits

more_horiz
Най-добрите моменти на Нейтън от първи сезон в едно супер зарибяващо клипче. Enjoy!

Сериала е страшно добър с много смях, неочаквани обрати и... еми Нейтън :lmao2: Сами ще видите. И не е за пренебрегване фaктът, че е една уникална, но и съвсем не толкова мила пародия на Heroes

Go on and pull me under, cover me with dreams, love me mouth to mouth, now you know I can't resist 'cause you're the air that I breathe...

more_horiz
E тва няма такова шоу!!! Misfits 2115147716
Вчера го започнах и изгледах 6-те серии на първи сезон, стана ми от любимите сериали. А и все пак обожавам британския :bigsmile:
Първо се бях притеснила, обаче като разбрах колко много хора също харесват Нейтън си казах, боже не съм единствената луда, която се е изкефила на персонаж, който е пълен w*nker :laugh:

more_horiz
Какво да ти кажа - просто няма равен. Всякакви филми и сериали съм гледала, но герой като него никога не съм срещала. Филмчето си струва само заради него!

more_horiz
Даа, напълно съгласна съм Misfits 2115147716 Просто се пукам от смях още като го видя. Или като се цепи и 'ич не му и пука. Например:
Kelly: What is that?
Nathan: My wanksock

:laugh: :laugh:

more_horiz
Излезе официалната дата на старта на предстоящия 3-ти сезон. За радост или за тъга - 11 ноември 2011г. ще се излъчи пилотния епизод. Има още много време, но съм убедена, че ще си заслужава чакането. Почти се бях примирила, че 3-ти сезон няма да има, а сега съм изпълнена с радост и нетърпение :bigsmile:

more_horiz
E, как, разбира се, че ще има! Това се знаеше още от приключването на втори. :p2:
Нещо да се знае за актьорския състав? Чуваха се слухове, че може да има известни промени... :unsure:

more_horiz
В Imdb нищо такова не споменават. Дано няма промени! Особено Нейтън - ако сменят актьора моментално спирам да го гледам, за какво само да си хабя времето

more_horiz
Нейтън....Нейтън.....Нейтън....asdfghjkl..нямам думи,спуквам се от смях само като го видя ❤

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
power_settings_newLogin to reply