First topic message reminder :
Да. Днеска беше най-шибания ден в живота ми.
morgana написа:И при мен има месеци в които съм с повръщане, освен мигрената, която си е направо задължителна. И тъй-като съм с алергия към кофеина,малко са болкоуспокояващите, които мога да ползвам. Стомахът ми го успокоява чаят от мента в такива дни. А за главоболието - бабини методи - нарязваш картоф на кръгчета, посоляваш и със насолената част ги връзваш на челото. Смешно е, но облекчава. Гинеколожката ми каза, че едва когато навляза в климактериума е възможно да изчезнат всички тези симптоми. Много ме успокои, няма що!
morgana написа:И при мен има месеци в които съм с повръщане, освен мигрената, която си е направо задължителна. И тъй-като съм с алергия към кофеина,малко са болкоуспокояващите, които мога да ползвам. Стомахът ми го успокоява чаят от мента в такива дни. А за главоболието - бабини методи - нарязваш картоф на кръгчета, посоляваш и със насолената част ги връзваш на челото. Смешно е, но облекчава. Гинеколожката ми каза, че едва когато навляза в климактериума е възможно да изчезнат всички тези симптоми. Много ме успокои, няма що!
Nadenceto22 написа:Обикновено симптомите намаляват след първото раждане и менструацията става по-поносима, но не е гаранция.. Недостатъчна причина да бързаме с бебчетата Това с картофа не съм го пробвала. Аз също имам главоболие понякога, но не всеки път.
desistela написа:Nadenceto22 написа:Обикновено симптомите намаляват след първото раждане и менструацията става по-поносима, но не е гаранция.. Недостатъчна причина да бързаме с бебчетата Това с картофа не съм го пробвала. Аз също имам главоболие понякога, но не всеки път.
Не е вярно това за след раждането!При някои може да настъпят промени,а при други-не.Затова не се "връзвай"на тези приказки общо взето..