This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Натъжават ли ви празниците или въздействат положително?
4 posters
Страница 1 от 1
Правя тази анкета за да видя как хората възприемат празниците. Имам познати, които твърдят, че не обичат Коледа. Някой казват, че не я обичат заради лошо детство или неприятни спомени, но други твърдят, че обичат празниците като цяло...
Лично аз обичам празниците!! Независимо от всичко това е идеалния момент хората да поправят направени грешки, или да направят опит да се сближат с приятели, роднини или познати. Новогодишните празници имат нещо, което е неописуемо. Поне според мен в тях има някаква магия.. Всяка една Коледа е вълшебна независимо къде съм, с кой или защо!! Тези празници носят магията със себе си и онова топло чувство наречено любов!!
Лично аз обичам празниците!! Независимо от всичко това е идеалния момент хората да поправят направени грешки, или да направят опит да се сближат с приятели, роднини или познати. Новогодишните празници имат нещо, което е неописуемо. Поне според мен в тях има някаква магия.. Всяка една Коледа е вълшебна независимо къде съм, с кой или защо!! Тези празници носят магията със себе си и онова топло чувство наречено любов!!
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Re: Натъжават ли ви празниците или въздействат положително?
Обожавам празниците, по принцип!! Винаги съм толкова ентусиазирана и т.н.
Но тази година по-скоро Влияят ми меланхолично, защото миналата година .. толкова пожелания, толкова мечти се разбираха, че не вярвам тази година да бъдат поправени :unsure: Просто до някаква степен празниците загубиха очарованието си ..
Но тази година по-скоро Влияят ми меланхолично, защото миналата година .. толкова пожелания, толкова мечти се разбираха, че не вярвам тази година да бъдат поправени :unsure: Просто до някаква степен празниците загубиха очарованието си ..
Брой мнения : 4294
На същото мнение като Лора съм, празниците ми влияят изкючително положително. Много ги обичам, за мен носят очи изпълнени с надежда и дух за доброта. Неща за които рядко се сещаме в ежедневието. :slynce:
plamsi_sl- Маниак
Брой мнения : 448
Местожителство : Стара Загора
На мен пък ми влияят меланхолично... Натъжавам се, защото си спомням какво е било, когато съм била малка и съм ги празнувала. ;д
Брой мнения : 158
Местожителство : Пловдив
Similar topics
» Обичате ли празниците?
» Как ще прекарате празниците?
» Празниците в Япония
» Какво ще приготвите за празниците?
» Негативният ефект на празниците върху корейците
» Как ще прекарате празниците?
» Празниците в Япония
» Какво ще приготвите за празниците?
» Негативният ефект на празниците върху корейците