Merry написа: Ами аз не говорех главно за външен вид, а за начин на игра. Просто харесвам много Джефри Дийн Морган :pardon:
А на Боби даже не му знам истинското име (мда, сега погледнах в imdb) :pardon: И не съм го гледала никъде другаде, освен в Свръхестествено и Next
P.S. Тея, в коя тема да гледам? Смисъл има ли я старата тема, където си коментирахме всеки нов епизод?
https://bgworld.forumotion.com/forum-f109/ Вече са тук коментарите и новините за новите епизоди :plezenka:
Ване, и ти имаш право, не че мнението ми се променя. Но точно защото въпроса е спорен реших да пусна тази анкета :whistle:
Та, Джон е необходим образ, без него нямаше да има Свръхестествено въобще, щото Дийн и Сам нямаше да станат ловци. Не, грешка - най вероятно щяха -
Spoiler :
епизода със Закарая, който им беше създал различна реалност, където те не се познаваха, ама пак се намериха и хукнаха на лов заедно?
То си им е в кръвта. Но това не означава, че докато са расли, не им е липсвала бащината фигура - Джон може да е бил всичко за тях, ама по мое мнение не и баща в истинския смисъл на думата. Епизода за Коледа в трети сезон? Джон е бил толкова вманиачен в лова, че е оставял децата сами и по празници и въобще постоянно. После защо Сам и Дийн имали такава връзка един с друг - те двамата са най-истинското семейство което имат. А след това Боби се приближава най-много до истинско семейство за тях. Дори в един от епизодите самия Боби признава, че Джон е бил едно вманиачено к*пеле. А Сам и Дийн също са наясно с всичките му грешки. Е, нещата щяха да са различни ако Мери не беше убита.
Spoiler :
Но там е цялата работа - всичко е с причина, всичко е част от плана на Азазел - и нейната смърт и смъртта на Джес... Всичко е навързано, за да бъде тласнат Сам към Тъмната страна, за да не расте като нормално дете, а да събира постоянно мрак в себе си. Знаете защо