This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Любима вампирка?
+61
sabina.ivanova
Poli3398
rusto
Phelan
Кавръкова
murkos_85
jenvief
Nessieli
NiKoLcHeToOo
peri meri
vaniasv
TraYkovA
Smile23
penka1234
vasilisa td
pavliciq
didityoy_99
mutrisa
PoliLove
koki93
slava87
GerryBass
amcocker
T.Kostadinova
sladurlubo
ati.web
krumova76
Emilie
Kasiopeq
HelloweenMyLove
marmalad
Ellendary
nikita78
AliceF
koleva
Sirenia
Snowkid
a
galqvasileva
bruk
ajvi
svetlana
dsi2
Renesita
lively nightlife
danitaaaaaa
Inkogniti22
~ЛиЛ~
bluetedi
gerityuyuyu
elito_4471
vampire_girl_6
shadows666
Yoana
beni1979
Merry
Christina.
MuryG
~ Mistery writer ~
-` nigнт_creaтure ..
~ i.LLusion
65 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Любима вампирка?
Любима вампирка?
First topic message reminder :
Коя ви е любимка?
На мен Алис :love: :love:
Коя ви е любимка?
На мен Алис :love: :love:
Брой мнения : 4294
Re: Любима вампирка?
Алис!!!
ajvi- Читател
Брой мнения : 42
Местожителство : sf
Честно казано,според мен всички вампирки-героини от Здрач са интересни,но боя се,най-вече като идея,защото са недоразвити.Например Розали и Алис са интригуващи откъм потенциал,но не претърпяват никакво развитие и израстване в течение на поредицата.Да не говорим,че историята на Розали не се връзва. През 30-те години,когато тя е живяла като човек,банките до една са фалирали,затова не е възможно Розали да е имала такъв луксозен начин на живот,какъвто описва. Това е било времето на Голямата Депресия в Америка. И недейте да мислите,че говоря наизуст.Много други хора го твърдят,които са чели Здрач.
Друго-Розали е изнасилена брутално от няколко мъже,но не се държи като жертва на изнасилване.Малко жени биха допуснали друг мъж така лесно до себе си,но Розали допуска до себе си Емет,все едно нищо не е преживяла. Това е нереално.Да,знам,казано е,че при превръщането във вампир човешките спомени избедняват,но все пак,Розали би следвало да е преследвана от този спомен,след като е на практика последният й значителен човешки спомен.И накрая-твърдо не ми хареса как Розали се опитваше да нарежда на Бела какви избори да прави.Просто преживяваше много лично решението на Бела да стане вампир.Добре,нека допуснем,че Розали иска да предпази Бела и го прави от добри чувства,въпреки че съществува напрежение помежду им.Но аз останах с впечатлението,че Розали искаше от Бела да не става вампир за нейно собствено удовлетворение,което е доста егоистично.Подобна намеса в чуждия живот не е допустима,според мен.
Добре,това е.Мога да кажа още много,но съм решила да не се изразявам твърде грубо,затова ще се въздържа.
Друго-Розали е изнасилена брутално от няколко мъже,но не се държи като жертва на изнасилване.Малко жени биха допуснали друг мъж така лесно до себе си,но Розали допуска до себе си Емет,все едно нищо не е преживяла. Това е нереално.Да,знам,казано е,че при превръщането във вампир човешките спомени избедняват,но все пак,Розали би следвало да е преследвана от този спомен,след като е на практика последният й значителен човешки спомен.И накрая-твърдо не ми хареса как Розали се опитваше да нарежда на Бела какви избори да прави.Просто преживяваше много лично решението на Бела да стане вампир.Добре,нека допуснем,че Розали иска да предпази Бела и го прави от добри чувства,въпреки че съществува напрежение помежду им.Но аз останах с впечатлението,че Розали искаше от Бела да не става вампир за нейно собствено удовлетворение,което е доста егоистично.Подобна намеса в чуждия живот не е допустима,според мен.
Добре,това е.Мога да кажа още много,но съм решила да не се изразявам твърде грубо,затова ще се въздържа.
Sirenia- Въздухар
- Брой мнения : 7
Дали мога да си избера две.Защото ми харесват и Алис и Розали.Знам че двете са пълна противоположност ,но много им се кефя на едно
Зодия :
Брой мнения : 23
Алис, да. В нея има някаква положителна енергия, която много ме привлича.
AliceF- Читател
- Брой мнения : 21
Харесва ми Алис, на нея Бела винаги може да разчита! :slynce:
nikita78- Напредващ
Брой мнения : 98
Местожителство : Варна
Ellendary- Преводач
Брой мнения : 304
Розали.За мен тя е въплъщение на красота и изящество.Пък и ми харесва гадния начин,по който се държи с всички :whiping:
marmalad- Читател
Брой мнения : 23
Местожителство : София
Алис
И на мен като повечето Алис ми харесва най-много. Това е най-вероятно заради положителната енергия,която струи от нея
Kasiopeq- Редовен
Брой мнения : 76
Местожителство : where dreams come true
Алис, мисля, че като цяло това ми е любимия персонаж в цялата поредица :love:
Emilie- Преводач
- Чете : Les lanques regionales + Nouvelle histoire de la lanque francaise
Брой мнения : 339
Всяка е уникална, но аз определено съм за алис. Но гласувах за джейн тъй като алис има достатъчно гласове, а джейн е толкова яка.
ati.web- Читател
- Чете : Terry Pratchett :)
Брой мнения : 41
T.Kostadinova- Читател
Брой мнения : 13
Местожителство : варна
На мен ми е любима Розали, особено в четвъртата част на книгата, а от второстепенните ми харесват най-много Шивон и Зафрина.
amcocker- Активен
- Брой мнения : 186
Алис , и в книгата и във филма е представена като голяма сладурана
GerryBass- Читател
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите