This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Вярно ли е, че българките са най-красивите жени?
+7
Thea
~ЛиЛ~
Merry
~ i.LLusion
Christina.
~ Mistery writer ~
Renesita
11 posters
BGWorld :: Забавление :: Анкети
Страница 1 от 1
Предполагам, че да :pardon:
Re: Вярно ли е, че българките са най-красивите жени?
Да естествено! Ето ни нас за пример толко много момичета и всичките сме толкова хубави :p: :slynce:
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Lora11 написа:Ето ни нас за пример толко много момичета и всичките сме толкова хубави :p: :slynce:
:lmao: :lmao: :lmao:
Вярно си е. :haha: :
Местожителство : Пловдив
Да, защото съм ходила и в чужбина и съм ги виждала другите. Имам роднини и в Испания и са ми пращали снимки :lmao: Трагедия. В Гърция също. Да не говоря за Англия :dry: там са дебели, дебели ...
Все пак наистина има и хубави, да има и много хубави момичета и жени, ала са по-голяма рядкост, от колкото тук.
Пък и тези гримове, май най-голямата индустрия с тях се случва именно в България.
Все пак наистина има и хубави, да има и много хубави момичета и жени, ала са по-голяма рядкост, от колкото тук.
Пък и тези гримове, май най-голямата индустрия с тях се случва именно в България.
Брой мнения : 4294
Не. Или може би трябваше да дам на "не може да се обобщава така". Навсякъде има красиви хора. Има толкова много... не-красиви жени в България. А особено пък като гледам конкурсите за Мис еди-коя-си... ми призлява. О, Боже, мис България 2009 просто... не знам по какво са ги избирали тези момичета. Хвани едната, блъсни другата. Сега да не вземете да ми обобщите пък мнението все едно казвам, че в България са грозни жените. Оф, много добре се изказвам и аз : Просто не може да се казва така в коя държава жените са най-красиви. Ако въпросът беше "Вярно ли е, че в България има най-голяма разновидност и разнообразие", тогава бих гласувала с "да", защото е плюс. Ако всички бяхме руси и синеоки, щеше да е скучно и най-малкото тъпо :d2:
Ваня, и ти си права. Оф, не трябваше да гласувам. Приемете, че съм "Пас" : . Но ако ще съдим по конкурсите Мис България, отстоявам си позицията Не. Какво е това нещо силиконести, изрусени, с операции, не сварили на ходят на солариум и т.н. Нали уж трябва да се визира естествената, чиста женска красота?
Айде малко офтопик стана, спирам. Нещо ми се приспа и много взех да дърдоря. :pardon:
Ваня, и ти си права. Оф, не трябваше да гласувам. Приемете, че съм "Пас" : . Но ако ще съдим по конкурсите Мис България, отстоявам си позицията Не. Какво е това нещо силиконести, изрусени, с операции, не сварили на ходят на солариум и т.н. Нали уж трябва да се визира естествената, чиста женска красота?
Айде малко офтопик стана, спирам. Нещо ми се приспа и много взех да дърдоря. :pardon:
Брой мнения : 2477
Местожителство : Neverland
~ЛиЛ~- Пристрастен
- Чете : Фантом
Брой мнения : 286
Местожителство : Пловдив
не може да се обобщава така. А и, хайде де, не сме от тези народи, които като ни погледне човек веднага да ни познае националността (като китайците например)
Във всяка националност има красиви хора!
Във всяка националност има красиви хора!
Зодия :
Брой мнения : 5366
Местожителство : Mezentius House
В другите държави момчетата са по готини, поне аз това съм забелязала от мойте пътувания. Жените повечето или са прекалено обикновени, или скръб, но момчетата и мъжете.. Е те са хубави, поне аз такива съм виждала
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Не мисля че можем да обобщаваме така. Има много красиви, но и грозни жени. Истината е че жените в България много държат на това да са подържани и гримирани (в повечето случаи прекалено), винаги добре облечени и т.н...Но не смятам че сме най-красивите на планетата.
П.П. Сългасна съм че мъжете са по-готини в другите държави...Най-вече русокосците от северните страни, ммм :love: :love:
П.П. Сългасна съм че мъжете са по-готини в другите държави...Най-вече русокосците от северните страни, ммм :love: :love:
непреодолимото
желание, да си непреодолимо желан."
Nadenceto22- Редовен
Брой мнения : 89
Местожителство : София
Просто държим на външния си вид прекалено много и полагаме доста грижи,а не че сме най-красиви.Я да тръгнат всички без грим и ще видим....
lunichkata90- Читател
Брой мнения : 36
Местожителство : Plovdiv
Не. Но пък съм забелязала, че сме с по-правилни черти.
Всъщност, чужденките залагат на грима, прическите и удълженията много повече от нас, българките. Но не може да се обобщи къде има най-красиви жени. Навсякъде.
Всъщност, чужденките залагат на грима, прическите и удълженията много повече от нас, българките. Но не може да се обобщи къде има най-красиви жени. Навсякъде.
Местожителство : Beastland
Не може да се обобщава така. Всяка жена като си сложи 'маската' става прилична. Въпросът е без да се нафлякат с тонове грим коя е красива и коя не.
Брой мнения : 2185
Местожителство : Seoul, South Korea
Similar topics
» Само за жени!
» 81% от българките търсят сериозна връзка
» Най-красивите места в света
» Обявиха българин за един от най-красивите модели в света
» Принцът се жени
» 81% от българките търсят сериозна връзка
» Най-красивите места в света
» Обявиха българин за един от най-красивите модели в света
» Принцът се жени