УаУ. Ами Джанин си е зряла женa. Не мога да повярвам, че ме опреличаваш на нея. Чудя се колко пъти си препрочитала книгите, за да можеш да преценяваш всички ни толкова правилно.
Колкото за теб, мисля, че приличаш на Лиса. Според мен и двете сте толкова неориентирани, наивни, жалостиви и чувствителни, много емоционални. Освен това, макар това да не ми харесва, мисля, че понасяш трудностите по нелек начин, както го прави тя.
За много от нещата си права :bigwink: .. ала всички бяха в миналото!
По-скоро мисля, че е 2 в 1. Наистина не се бях замисляла за Лиса до сега, е, да, но не и по такъв начин. А също и това обществено положение и лавирането между всички тези кралски особи :blah: ...
Аз много ценя обществения статус, но не заради пари и т.н., а заради запознанствата и новите изживявания!! :yess:
Колкото до любовния живот, нямам нищо общо с Лиса :whistle: .. Категорично!
За тези черти, които си описала е много вярно, но в края на четвърта книга имаше огромна промяна в Лиса ... май и при мен е така
Ще помисля още няколко пъти ..
Колкото до това, колко пъти съм препрочитала книгите :bigsmile: е, всяко по 2 пъти, но пък за сметка на това съм разсъждавала с дни върху тях, героите и особено някои моменти