Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Shameless US е в момента най-любимият сериал. Не мога да повярвам къде съм бляла досега, но съм в процес на наваксване с епизоди. Любимият-любим сериал обаче, за всички времена, си остава Вероника Марс. Още не мога да им го простя на пустите продуценти, че го заразяха...
"Дневниците на вампира"-с фен превода.Превода на бтв ми скапва удоволствието. "От местопрестъплението-Маями"-за не знам кои път "Отчаяни съпруги"-всички сезони.Жалко.че свърши. "Красавицата и звярът" "Елементарно .Уотсън" На последък започнах да следя"Общо право".но съм гледала едва 3-4 серии.
По принцип харесвам толкова много сериали, че няма как да ги изброя Но тези, за които веднага се сещам са Красавицата и звярът, Касъл и Боунс- страхотни са :bighug:
Харесвам много сериали, любимият ми от които е Свръхестествено заради сюжета и прекрасните герои. Дийн ми е любимият герой изобщо(обичаме една и съща музика и сме готови на всичко за хората, които обичаме), така че ме грабна от раз
Имам доста фаворити. Падам си по мистерии, демони, вещици и добре направени криминални разследвания. Гледам Свръхестествено, Кости, От местопрестъплението, Хевън, Престъпни намерения, Декстър и др.