BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGWorldВход

descriptionHex EmptyHex

more_horiz
Hex Hex_the_complete_first_season_dvd__large_
Държава: Великобритания
Година: 2004
Жанрове: Ужаси

Режисьор: Andy Goddard

В ролите: Jemima Rooper, Jamie Davis, Amber Sainsbury, Colin Salmon, Michael Fassbender, Jemima Abey

"Hex" Сериалът разкрива живота на свенливата Касандра, Каси, която отчаяно се опитва да се приспособи към живота в гимназия „Меденхам Хол”. Стремейки се да бъде харесвана от съучениците си, но намирайки подкрепа единствено от съквартирантката си хомосексуалистка и най-добра приятелка Телма, тя се опитва да се слее с „тълпата” в гимназията. В желанието си да бъде забелязана, Каси постепенно започва да променя облеклото и държанието си, но по този начин тя се отдалечва от истинските си приятели, които намират промяната й за нелепа и скандална. Внезапно Каси се сдобива със свръхестествени сили и започва да получава ужасяващи видения. Животът й никога няма да бъде същия. Тя е последната от рода вещици и се влюбва в паднал ангел.

descriptionHex EmptyRe: Hex

more_horiz
Филмчето е много добро, само не съм много съгласна с резюмето :goodjob:

more_horiz
трябва да се гледа...не сам чувала за този сериал преди...дано е добър :pardon: 😄

Последната промяна е направена от siska на Вто 20 Юли - 1:19; мнението е било променяно общо 1 път

more_horiz
Да, добър е, заслужава гледането..

... Очите му все още бяха прекрасни, все още бяха човешки,
но в тях сега имаше знание, нарастваща тъмнина. Секс, поради
липса на по-точна дума, но този израз в мъжките очи е прекалено
първобитен, за да го има в речника... Това е тъмнината, която
всички ние пазим вътре в нас, надничаща навън. Тази част от нас,
която сме хванали в капана на своите сънища и отричаме на светло..

more_horiz
Ох сега и този сериал си гледам, а Никита ме чака Hex 2115147716: И нея трябва да я изгледам Hex 2115147716:

Then the picture of your life will be crystal clear.
JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING
.

Hex 4965902g

more_horiz
Ами да резюмето е леко смотано, но ме мързеше да го пиша сама, а само това намерих в нета.Нямат много инфо за сериала...май... Hex 2115147716: Аз лично по се кефя на втори сезон :love:

more_horiz
Strawberry написа:
Ами да резюмето е леко смотано, но ме мързеше да го пиша сама, а само това намерих в нета.Нямат много инфо за сериала...май... Hex 2115147716: Аз лично по се кефя на втори сезон :love:

Може би защото не е толкова известен сериала. А е нормално да харесваш втори сезон. Той първия е 6 серии всичко на всичко Hex 2115147716:

За тези които не са го гледали още - гледайте го. Мисля, че няма да съжалявате :;):

more_horiz
в nanoset немога да го намеря,а аз от там си ги тегля...много неоткриваем е ❌

more_horiz
Някой може ли да ми каже от къде да си сваля сериала?

more_horiz
ajvi написа:
Някой може ли да ми каже от къде да си сваля сериала?

Zamunda. Това са и двата сезона.

more_horiz
благодаря 😄

more_horiz
Преди малко го свалих обаче, много бавно се сваля няма достатъчно сийд изглежда но, ще видя дали си заслужава поне... :wasnotme:

more_horiz
Запалихте ми любопитството и аз ще взема да си го сваля и после ще изкажа мнение. Може пък да се окаже добро сериалче.

Само два сезона ли са? Завършен ли е втория и ще има ли трети? Някой да има информация или да се ровя из интернет?

more_horiz
Завършено е. Няма да има повече. Имаше слухове за 3-ти сезон, но от 2005 насам няма нищо. :pardon:

more_horiz
Well, im not so impressed!
Честно казано ми дойде в малко повече. Ефектите и самия сюжет. Очаквах нещо по-добро като цяло и някой по-красиви актьори. Не че нещо, но и те не ми приличаха на тийн.
Че как не? Най-свитото, грозноватичко и скромно момиче ще се превърне в най-голямата уличница на училището. А най-големия красавец ще вземе да се влюби в нея? Нали?! Точно така. Приказката за Пепеляшка.
Другото нямаше особено значение, това, че има някакви способности и комуникира с дух. Е, почти навсякъде го има, но тук в доста по-малки дози. Все пак бих могла да кажа, че става за убиване на времето и само от чисто любопитство бих изгледала и втори сезон.

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
power_settings_newLogin to reply